Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ PDA

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò klkali. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος multik7 στις 17-10-2007, 18:35. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-10-2007, 08:50 36002

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ PDA

Καλημέρα. Είμαι φοιτήτρια πληροφορικής και εχω πτυχιακή εργασία "Δημιουργία εφαρμογής για Pda". Δεν με περιορίζουν σε ποια γλώσσα θα το υλοποιήσω, ούτε σε ποιο λειτουργικό σύστημα θα μπορεί να τρεχει (πχ mobile 5 η' win ce ktl..). Ουσιαστικά η εφαρμογή αυτή θα μπορει να χρησιμοποιείται από το προσωπικό ενός νοσοκομείου. Θα έχει καποιες φόρμες μεσω των οποίων πχ ένας γιατρός θα μπορει να βλέπει τα στοιχεία ενος ασθενή, τις ιατρικές του εξετάσεις .... Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ποια εργαλεία υπάρχουν free για να χρησιμοποποιήσω και σε ποια γλωσσα ειναι πιο εύκολο να υλοποιηθεί αυτό? Η παρουσίαση της εφαρμογής θα γίνει με χρήση emulator. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει επι πληρωμης ας επικοινωνησει μαζι μου στο [email protected].

•  09-10-2007, 09:17 36005 σε απάντηση της 36002

Απ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ PDA

Να σημειωθεί εδώ οτι το dotNETZone.gr επιτρέπει τη δημοσίευση της συγκεκριμένης αγγελίας με το σκεπτικό οτι η αναφορά επι πληρωμής βοήθειας δεν αφορά στην ανάπτυξη της πλήρους εφαρμογής, αλλά μόνο σημειακά. Το dotNETZone.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αν ο σκοπός της παρούσης αγγελίας είναι διαφορετικός από αυτόν που εκτίμησαν οι moderators και τονίζει οτι η πρόσληψη συνεργάτη για τους σκοπούς περάτωσης πτυχιακής εργασίας ενδέχεται να αποτελεί μη νόμιμη ενέργεια, οι συνέπειες της οποίας βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον χρήστη που πραγματοποιεί την δημοσίευση της αγγελίας. Το dotNETZone.gr δεν ενθαρρύνει ούτε υποστηρίζει ενέργειες όπως: Επίλυση θεμάτων εργασιών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τρίτους, επι πληρωμή κατασκευή εφαρμογών πτυχιακών εργασιών από τριτους και λοιπές συναφείς ενέργειες.

Ο γράφων ομιλεί εκ μέρους του dotNETZone.gr και δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις. Η τελική απόφαση για την παραμονή η όχι της εν λόγω δημοσίευσης στο χώρο του dotNETZone.gr καθώς και οποιαδήποτε διαφοροποίηση από τα προαναφερθέντα ανήκουν αποκλειστικά στον administrator του dotNETZone.gr

Εκ μέρους του dotNETZone.gr

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  09-10-2007, 14:38 36020 σε απάντηση της 36005

Επειδή μαλλον δεν το έχω διατυπώσει σωστά με την ανωτέρο δημοσίευσή μου δεν επιθυμώ την έυρεση κάποιου ατόμου για την υλοποιηση της πτυχιακής μου . Ήδη την έχω ξεκινήσει με χρήση της java mobile edition απλα θα ήθελα την επίλυση κάποιων αποριών που έχω σε σχέση με την γλώσσα από κάποιον έμπειρο..

•  11-10-2007, 21:58 36161 σε απάντηση της 36002

Καλησπέρα. Μόλις είδα την ανακοίνωσή σου. Είμαι ήδη στο χώρο της πληροφορικής και του προγραμματισμού.
    Θα με ενδιέφερε μια συνεργασία (επί πληρωμής αν και εσύ ενδιαφέρεσαι...)
    Το email Μου είναι [email protected]

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  •  17-10-2007, 18:35 36354 σε απάντηση της 36020

Γνωρίζω πολύ καλά J2SE 1.5 είμαι πρόθυμος να βοηθήσω σε ερωτήσεις σχετικά με Java.
    Email: [email protected]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems