Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σε αναζήτηση (αν υπάρχει) εφαρμογής που να κάνει export dynamic/ajax web sites σε html

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 02-11-2007, 16:38. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-11-2007, 13:48 36902

Σε αναζήτηση (αν υπάρχει) εφαρμογής που να κάνει export dynamic/ajax web sites σε html

Αυτό είναι λίγο δύσκολο.

Ψάχνω να βρω έναν crawler/grabber/whatever που να μπορεί να μου κανει export σελίδες που δημιουργούνται δυναμικά ή/και μέσω ajax σε απλή καλή html. Φυσικά εξυπακούεται οτι αν υπάρχουν search δυναμικά κλπ. δεν θα τα πάρω, αλλά σε περίπτωση π.χ. που έχω partial content updates εντός μιας σελίδας μέσω ajax θα ήθελα να μπορεί να τα "μαζέψει" σε static html.

Υπάρχει άραγε κάτι τέτοιο;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  02-11-2007, 14:09 36905 σε απάντηση της 36902

Απ: Σε αναζήτηση (αν υπάρχει) εφαρμογής που να κάνει export dynamic/ajax web sites σε html

Ψάχνεις δηλαδή κάτι το οποίο θα κάνει export το τελικό DOM όπως έχει δημιουργηθεί μετά από τα διάφορα updates, σε HTML? Και θα κάνει και export τα IFRAMES που χρησιμοποιούνται από κάποια Ajax frameworks, σε μία ή ξεχωριστές σελίδες?

Δεν ξέρω κανένα.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  02-11-2007, 14:45 36907 σε απάντηση της 36905

Απ: Σε αναζήτηση (αν υπάρχει) εφαρμογής που να κάνει export dynamic/ajax web sites σε html

Ναι, κάτι τέτοιο ψάχνω, και ξέρω οτι μπορεί να μην υπάρχει...long shot.
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  02-11-2007, 16:38 36915 σε απάντηση της 36907

Ο Δρ. Φρανκενστάιν έχει μία λύση. Αν θυμάμαι καλά, ο IE (σε αντίθεση με το firefox) όταν κάνεις View source σου δείχνει την σελίδα όπως έχει διαμορφωθεί εκείνη τη στιγμή (και όχι όπως όταν φόρτωσε πριν την εκτέλεση των όποιων js scripts).

Θα μπορούσες ίσως να παίξεις με live instance του IE ή ακόμα και το WebControl ActiveX και να τραβήξεις το source από εκεί; Θα φωνάζεις με τρόμο "it's alive" μεν, αλλά ενδέχεται να δουλέψει.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems