manosB:Φίλε μου δεν υπάρχει network share μεταξύ winCE και Windows. ξέχνα τα \\172...\mynetworkshare
- Αν έχεις Xp pro ή win2003 μπορείς να στήσεις πολύ εύκολα ένα ftp server στον desktop (just google it)
- ρυθμίζεις ip, mask, dns, domain στο φορητό για να κάνεις ping στον desktop
- φτιάχνεις ψάχνοντας στο Internet, ή αγοράζεις ένα απλό ftp client για CF 1.0 ή 2.0 και κάνεις έτσι τη δουλειά σου
Εγώ ήμουν τυχερός και είχε το φορητό δικό του ftp server, (για τσέκαρε τα feature του δικού σου) και η δημιουργία ftp client στο νορμαλ framework 2.0 είναι αστεία.
Με εφαρμογή που έχω φτιάξει κάνω απλά file transfer χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες. Παρακάτω υπάρχει κώδικας εμπορικής εφαρμογής που παίζει αυτή την στιγμή. Χρησιμοποιεί τα δικαιώματα των Windows χρηστών και μεταφέρει xml αρχεία
Dim dsOrder As New DataSet
SelectRows(dsOrder,sqlStr)
Dim fileName As String="orderID"
dsOrder.WriteXml(fileName)
Dim i As Integer = 1
Dim xmlFile As String
Dim xmlInt As Integer
Do While xmlInt
xmlInt += 1
xmlFile = SaveDirectory & fileName & xmlInt & ".xml"
If IO.File.Exists(xmlFile) = False Then
IO.File.Move(fileName, xmlFile)
End If
If IO.File.Exists(fileName) = False Then
Exit Do
End If
Loop
ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι το IO.File.Move(fileName, xmlFile) τα άλλα τα έχω βάλει σε περίπτωση που υπάρχει ίδιο αρχείο...
Dimitris Papadimitriou:
Δημήτρη τα pput και pget, τα είχα δουλέψει πριν απο μερικά χρόνια και είχα απογοητευτεί από την αστάθεια τους και το γεγονός ότι δεν σου δίνουν ενημέρωση για το ανπραγματοποιήθηκε τελικά η μεταφορά ή όχι (επίσης είναι desktop εφαρμογές, δεν παίζουν από windows mobile)
Melesanakis Georgios
MCAD .Net, MCT
IT Manager