Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργία SSIS package για φόρτωση δεδομένων σε SQL server 2005

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò klelia. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος klelia στις 26-11-2007, 12:05. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-11-2007, 01:27 37689

Δημιουργία SSIS package για φόρτωση δεδομένων σε SQL server 2005

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα πακέτο SSIS για να μεταφέρω πολλά δεδομένα από αρχεία του ίδιου τύπου (π.χ. excel files) που βρίσκονται σε διάφορα directories. Στην περιοχή των connection managers επιλέγω το MULTIFILE connection. Στην συνέχεια προσθέτω ένα data flow, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω κανένα source type που να μπορεί να δεχτεί τον connection manager που έχω δημιουργήσει. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Πως μπορώ να φτιάξω ένα data flow που να διαβάζει διαδοχικά αρχεία;

Ευχαριστώ πολύ!

•  26-11-2007, 09:11 37708 σε απάντηση της 37689

Απ: Δημιουργία SSIS package για φόρτωση δεδομένων σε SQL server 2005

Μπορείς να μαζεύεις όλα τα αρχεία στο ίδιο directory (πχ με ένα File System Task) και μετά να χρησιμοποιήσεις ένα For Each Loop Container μέσα στο οποίο θα κάνεις το βασική δουλειά.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  26-11-2007, 12:05 37715 σε απάντηση της 37708

Απ: Δημιουργία SSIS package για φόρτωση δεδομένων σε SQL server 2005

Ωραία και όταν λοιπόν βάλω το for each container, δεν πρέπει να προσθέσω και ένα data flow για να δηλώσω τη μεταφορά που θέλω να κάνω; Εκεί κολλάω στην επιλογή του source του data flow. Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά; Δεν πρέπει να προσθέσω και το data flow?

Εχαριστώ και πάλι!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems