Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Windows media services plugin

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò valotas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 04-02-2008, 18:34. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-02-2008, 13:59 39839

Windows media services plugin

Πριν πώ οτιδήποτε να τονίσω ότι δεν είμαι σίγουρος αν postάρω στο σωστό forum μιας και δεν έχω συμφιλιωθεί ιδιαίτερα με την c#. Για αυτό θα παρακαλούσα σε περίπτωση που δεν είναι ο σωστός χώρος αυτός, να με παραπέμψετε κάπου.

Στο θέμα μας τώρα:
    Έχω φτιάξει ένα windows media services custom plugin. Το plugin δουλεύει αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το testάρει κάποιος χωρίς να έχει windows enterprise edition μιας και για να παίξει θα πρέπει να δηλωθεί (register) σε τέτοιου είδους λειτουργικό και δεν μπορώ να πώ ότι η διαδικασία ανέβασε - register - restart service - δοκίμασε σε test server είναι και η πιο ευχάριστη. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να το κάνεις συχνά πυκνά μέχρι να έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα...

λνέε ότι ο άνπθωρος αλταμιεντβάναι τις λξεέις ως σύνλοο και για ατυό τον λγόο δεν πζαίει ρλόο η σρειά των γμμαρτωάν ατυής!
  •  04-02-2008, 16:06 39845 σε απάντηση της 39839

Απ: Windows media services plugin

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Windows Server Enterprise σε Virtual Machine. Σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό "Undo Disk", πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις για το testing σου.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  04-02-2008, 16:49 39849 σε απάντηση της 39845

Και πως θα το κάνω αυτό; Που θα το βρώ το vitrual machine όπως επίσης και τον windows server; Η δεν έχω καταλάβει κάτι;

λνέε ότι ο άνπθωρος αλταμιεντβάναι τις λξεέις ως σύνλοο και για ατυό τον λγόο δεν πζαίει ρλόο η σρειά των γμμαρτωάν ατυής!
  •  04-02-2008, 18:34 39850 σε απάντηση της 39849

To Virtual Machine το τρέχεις με το Virtual PC το οποίο είναι δωρεάν: http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/virtualpc/default.mspx 

Για να αποφύγεις τις χρονοβόρες εγκαταστάσεις, υπάρχει έτοιμο σε virtual hard disk το trial του Windows Server R2 Enterprise: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=77f24c9d-b4b8-4f73-99e3-c66f80e415b6&DisplayLang=en

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems