Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ανάπτυξη εφαρμογής Quiz

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thodoros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος VirusX στις 21-02-2008, 22:34. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-02-2008, 23:16 39962

Ανάπτυξη εφαρμογής Quiz

Θέλω να δημιουργήσω μία απλή εφαρμογή quiz. Η εφαρμογή θα παρουσιάζει κάποιες ερωτήσεις (που θα έχω καταχωρήσει εγώ) με τυχαία σειρά και τις αντίστοιχες απαντήσεις (πολλαπλής εκλογής).

Υπάρχει μήπως κάποιο "υπόδειγμα" κώδικα για την ανάπτυξη της εφαρμογής, σε VΒ;

Ευχαριστώ

Live fast, die young
  •  16-02-2008, 11:13 40197 σε απάντηση της 39962

Απ: Ανάπτυξη εφαρμογής Quiz

Θα μπορούσες να δεις το παράδειγμα "Online Quiz" μέσα στο CodeProject, που φαίνεται ότι είναι κοντά σε αυτό που περιγράφεις. Είναι web application σε VB.NET, αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις την "μηχανή" που έχει για να φτιάξεις ένα windows application

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  17-02-2008, 00:04 40221 σε απάντηση της 40197

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Πάντως αν κάποιος έχει υπόψη του και κάποια win εφαρμογή (όχι web), θα ήταν ακόμη καλύτερα. Είμαι "ερασιτέχνης" και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με web εφαρμογές. Το σκεπτικό για τη δημιουργία του quiz, το "έχω" πάνω-κάτω (θα φορτώνω ερωτήσεις, απαντήσεις και ορθή απάντηση σε πίνακα και σε άλλο πίνακα θα φορτώνω το όνομα του test, τον αριθμο των ερωτήσεων και τις ορθές απαντήσεις για επιτυχή ολοκήρωση, τα αποτελέσματα θα καταχωρούνται σε άλλο πίνακα, μαζί με username) εκεί που κολάω είναι στην υλοποίηση (πχ πως θα παρουσιάζω τις ερωτήσεις randomly κλπ) , για αυτό ψάχνω κάποιο υπόδειγμα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Live fast, die young
  •  21-02-2008, 22:34 40396 σε απάντηση της 40221

Ειχα κανει μια ακριβως τετοια εφαρμογη αλλα δυστυχως δεν εχω τον κωδικαSad

Εγω ειχα τις ερωτισεις σε ενα μερος (πχ αρχεια, database, xml, ...) φωρτονε τα δεδομενα στην μνημη οταν ξεκινουσε. καθε φορα ποθ εμφανιζε μια ερωτηση την αφεροθσε απο την ArrayList που ηταν οι αλλες και ετσι δεν γινοταν να εμφανιστει 2 φορες!

Ελπιζω να βοηθησα..!Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems