Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

custom sitemap ???

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Ευθύμης Δημόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Ευθύμης Δημόπουλος στις 26-02-2008, 14:10. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-02-2008, 13:27 40155

custom sitemap ???

Συνάδελφοι σας χαιρετώ,

Έχω το εξής θεματάκι

1. Θέλω να φτιάξω με τη βοήθεια ενός treeview control ένα αριστερό μενού όπου θα γεμίζει σε πρώτο επίπεδο με data από ένα πίνακα σε Access "Client"
    και σε δεύτερο από ένα πίνακα "Projects"

δηλαδή της μορφής

Client1
    |-->Project1
    |-->Project2
    |-->etc
    Client2
    |-->Project3
    |-->Project4
    etc
    έχω βρει πως γίνεται με xml αλλά έχω μπερδευτεί σε απίστευτο βαθμό σχετικά με το relational, hierarchical, custom, sitemap, provider model !!! Huh?

2. επίσης θέλω αυτά να λειτουργούν σαν master page links (ίσως αδόκιμος όρος) και να με οδηγούν σε σελίδα που να βλέπω τις λεπτομέρειες
    στην απλή asp έφτιαχνα ένα link href="main.asp?ID=1234556" έκανα ένα request το ID μέσα στην main.asp το έβαζα μέσα στο connection string και μου γύριζε αποτελέσματα...
    στο .ΝΕΤ 3,5 έχω ψιλοχαθεί ομολογώ...
    Με ποιόν τρόπο πρέπει να γίνει το παραπάνω?

==>2. Solved Η λύση είναι:       Request.QueryString("ID")

ΥΓ
    ===========
    πρέπει να διαβάσω αρκετά πιο πολύ (έχω ήδη ξεκινήσει), αλλά όμως το συγκεκριμμένο επείγει αρκετά...
    χρησιμοποιώ web developer 2008 - Access 2000

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Σας Ευχαριστώ
  •  16-02-2008, 12:08 40201 σε απάντηση της 40155

Απ: custom sitemap ???

Φτιάχνοντας ένα αρχείο sitemap με το default όνομα, με την χρήση του sitemap data provider, μπορείς bind στο treeview control και να παίξει κατευθείαν χωρίς άλλη προσπάθεια από μέρους σου. Τι δεν σου δουλεύει ακριβώς;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  26-02-2008, 14:10 40510 σε απάντηση της 40201

Απ: custom sitemap ???

χμ άργησα λίγο να δω την απάντησή σου...

θέλω το treeview να παιρνει data από ένα πίνακα της access... με xml δουλεύει και σ' εμένα...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems