Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Vector Graphics σε Windows Mobile

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Firebrand. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Firebrand στις 12-01-2009, 19:23. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-01-2009, 00:58 47548

Vector Graphics σε Windows Mobile

Γεια χαρά σε όλους και καλή χρονιά.

Παιδεύομαι εδώ και καιρό με τα Windows Mobile. Μπορεί κανείς να προτείνει μια καλή λύση για διανυσματικά γραφικά στο συγκεκριμένο περιβάλλον εκτός από το GDI. Θα με βόλευε πολύ περισσότερο αν αυτή η λύση ήταν free και κατά προτίμηση σε C# ή VB.net.

Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση να αναφέρω ότι θέλω να διαβάζω ένα text αρχείο το οποίο θα περιέχει συντεταγμένες σημείων και στην συνέχεια αυτά τα σημεία θέλω να τα προβάλω στην οθόνη της συσκευής.

Αυτό που χρειάζομαι όμως είναι να μπορώ να τσιμπήσω ανά πάσα στιγμή κάποιο από αυτά και να το βάλω σε άλλη θέση.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.
  •  11-01-2009, 17:00 47567 σε απάντηση της 47548

Απ: Vector Graphics σε Windows Mobile

Δυστυχώς δεν έχω ακριβώς την απάντηση που ψάχνεις. Αλλά βρήκα αυτό μετά από μια γρήγορη αναζήτηση: Vectorsoft VSDrawDLL. Είναι αυτό ακριβώς που θέλεις αλλά μόνο δωρεάν δεν είναι!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  12-01-2009, 19:23 47585 σε απάντηση της 47567

Απ: Vector Graphics σε Windows Mobile

Ευχαριστώ πολύ. Κοντά σε αυτό που ψάχνω. Να ρωτήσω κάτι άλλο αν μπορείς να με βοηθήσεις εσύ ή άλλο μέλος της κοινότητας. Έχω σχεδιάσει ένα Rectangle στην επιφάνεια του PDA και θέλω να το μετακινήσω. Υπάρχει κάποια γρήγορη λύση. Ευχαριστώ. Κάποια υπόδειξη θα ήθελα και όχι ολόκληρο κώδικα (κατά προτίμηση σε VB.net).
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems