Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Add Project Reference in Runtime mode?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Johnnyxp64. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Johnnyxp64 στις 20-10-2008, 15:37. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-10-2008, 15:03 45604

Add Project Reference in Runtime mode?

Καλησπερα Παιδια

ψαχνω για code sample οσο ποιο απλο (για αρχη) που να επιτρεπει να του δωσεις εσυ ενα string και αυτο να παει να βρει ποιο project εχει αυτο το ονομα στο solution σου και να το κανει Reference οπως
    θα το εκανε καποιος κανονικα απο το δεξι κλικ add reference, αλλα σε runtime mode.

Μετα αυτο να διαβαζει αλλο ενα string (που θα του εχω δωσει) και θα ψαχνει στο refernce αυτο να βρει φορμα ή usercontrol με αυτο το ονομα και να το εμφανισει!

γινεται?

σας ευχαριστω πολυ.

p.s το sample καλητερα σε vb.net αλλιως σε c# και θα το μετατρεψω. googlaro ωρα τωρα αλλα δεν βρηκα κατι που να μου κανει η που να ειναι απλο και οχι 100γραμμες κωδικα χωρις σχόλια, ωστε να το κατανοησω δεν αρκει να παιζει Wink

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  20-10-2008, 15:23 45607 σε απάντηση της 45604

Απ: Add Project Reference in Runtime mode?

Για να κάνεις refence project σε runtime, δεν έχει νόημα. Έτσι κι αλλοιώς αυτό που κάνεις reference σε ένα project (χωρίς να το "καταλαβαίνεις" άμεσα) είναι το Output Type του και συνήθως το κάνεις μόνο στα Class Libraries (.dll).

Αυτό που ζητάς είναι ένα κλασικό scenario reflection. Δοκίμασε να ψάξεις στο Google και θα πάρεις κάτι ντουζίνες απο αποτελέσματα. Επίσης δες εδώ:

http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_misc/reflection/article.php/c4257 και http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/sridhar_subra/DynamicAssemblyMethod10132008214835PM/DynamicAssemblyMethod.aspx

Ειδικά το δεύτερο είναι νομίζω αυτό ακριβώς που θες.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  20-10-2008, 15:37 45610 σε απάντηση της 45607

Απ: Add Project Reference in Runtime mode?

ναι ξερω οτι κανει το output που στην περιπτωση μου ειναι και dll, αλλα δεν ειμουν σιγουρος για την ορολογια reflection.

σε ευχαριστω πολυ θα το ξαναψαχω!Yes

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems