Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Extender Provider και Visual Studio Designer

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò vales. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος vales στις 21-10-2008, 11:33. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  17-10-2008, 15:53 45537

Extender Provider και Visual Studio Designer

Έχω ένα component το οποίο κάνει inherit το IExtenderProvider. Μέσα από μια ρουτίνα τοποθετούνται διάφορα labels στο designer. Μερικές φορές η φόρμα κάνει refresh τα labels χάνονται .Οι τιμές υπάρχουν όμως στα properties.

Η ερώτηση μου είναι: Υπάρχει τρόπος να ξέρω πότε κάνει refresh η φόρμα έτσι ώστε όταν κάνει να μπορώ να καλέσω την ρουτίνα που τοποθετεί τα labels στην φόρμα μου. Επίσης όταν σβήσω το component να σβήσουν και τα labels από την φόρμα μου;

Ευχαριστώ

•  18-10-2008, 08:59 45548 σε απάντηση της 45537

Απ: Extender Provider και Visual Studio Designer

Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο "παράδοξο" το flow που προσπαθείς να το υλοποιήσεις. Κανονικά, θα έπρεπε τα labels να ανήκουν στο component σου. Έτσι θα έχει πλήρη έλεγχο στο τι μπαίνει στην φόρμα και όταν σβήνεται θα φεύγουν μαζί του.

Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο "λογικό" τρόπο να δουλέψει το component σου...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  21-10-2008, 11:33 45641 σε απάντηση της 45548

Απ: Extender Provider και Visual Studio Designer

Τα labels ανηκουν στο component απλως οταν κανει refresh η φορμα χανονται και δεν ξερω πως μπορω να ελεγχω απο κωδικα ποτε κανει refresh η φορμα ετσι ωστε να ξανακαλεσω την ρουτινα που τα τοποθετει στην φορμα.

ευχαριστω
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems