οχι βρε Παναγιωτη, πριν που ελεγα για stream ηξερα τη ελεγα.
κοιτα ο αποτερος σκοπος ειναι να αποθηκευσω ενα ολοκληρο αρχειο XML μεσα σε SQL σε πεδιο XML (γρηγορα) (που ελεγχει και για λαθη στο structure se sxesh me nvarchar(max) και θα μου δωσει την δυνατωτητα να το διαβασω ως αντικειμενο αν χριαστω στο μελλον)
ΑΛΛΑ αφου ειδα και αποειδα και τελικα αυτο ΔΕΝ γινοταν, η τουλαχιστον δεν βρηκα πως γινεται, (οτι εβρησκα λεγαν μονο πως να περασω XML με SQL query,εγω θελω κατευθειαν ολο το αρχειο να ανεβει!)
μετα ειδα οτι το XML αυτο (που προερχεται απο Dev Express Control) μπορω αντι να το γραψω ως Αρχειο, να το παρω ως memory stream (πολυ ποιο γρηγορο)και γι αυτο αρχικα ρωτησα πως να περασω αυτο το memmory stream σε ενα πεδιο sthn βαση(ποιος ο καταληλοτερος τυπος για το πεδιο? image,Varbinary,???) και αργοτερα να μπορεσω να το ανακτησω παλι ως memmory stream????
ενα απο τα 2 θελω να καταφερω, το ποιο "καλο" παραδειγμα που βρηκα ειναι αυτο, ΕΔΩ αλλα κανοντας το vb.net και εκτελωντας το, τρωω crash οτι Προσπαθω να γραψω δεδομενα τυπου VarChar σε πεδιο VarBinary ενω αν δητε ο τυπος παρακατω λεει καθαρα στο SQL creat οτι το Πεδιο "layout" Που παει να γραψει ειναι VarBinary! τελος παντον, ενα ενα.
συγνωμη που σας μπερδεψα ελπιζω τωρα να καταλαβαται καλητερα.
μαλλον με την SQLXML που λες θα γινει η δουλεια μου, διαβασω τωρα το link σου και θα ξαναπροσπαθησω....
tnx
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-