Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προεπιλεγμένη τιμή σε ένα FormView

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gmlogic. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 01-12-2008, 01:17. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-11-2008, 16:35 46211

Προεπιλεγμένη τιμή σε ένα FormView

Πως περνάμε μια προεπιλεγμένη τιμή σε ένα FormView πχ έχουμε
    <asp:FormView ID="FormViewProduct" runat="server" DataKeyNames="ProductID" DataSourceID="SqlDataSourceProduct">
      <InsertItemTemplate>
     <asp:CheckBox ID="chkIsActive" runat="server" Checked='<%# Bind("isActive") %>' />

Όταν πατάει το BtnAddNew
        Protected Sub BtnAddNew_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BtnAddNew1.Click, BtnAddNew.DataBinding
            Me.FormViewProduct.ChangeMode(DetailsViewMode.Insert)
            Me.FormViewProduct.Visible = True
        End Sub

Θέλω πχ όταν εμφανίζετε FormView σε InsertMode να είναι .Checked = True.
    Σε ποιό event το ορίζουμε
    Ευχαριστώ.

George Matzouranis
  •  01-12-2008, 01:17 46594 σε απάντηση της 46211

Απ: Προεπιλεγμένη τιμή σε ένα FormView

Δεν είμαι 100%, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν το checked είναι και η default τιμή που δίνει η βάση στο πεδίο, τότε περνάει και στο FormView.

Διαφορετικά θα πρότεινα να μην χρησιμοποιήσεις το button που προκαλεί την εισαγωγή εγγραφής με τον τρόπο που υποδυκνείεις παραπάνω - θα πρότινα να χρεισιμοποιήσεις το command mode που μπορείς να έχεις με το FormView. Έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ModeChanged event που θα καταλαβαίνει πότε αλλάζει το mode του control και θα μπορείς εκεί να δίνεις αρχικές τιμές στα control της φόρμας

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems