Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

emulating ppc on pc screen

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò iliast. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 24-02-2009, 10:29. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-02-2009, 00:50 48660

emulating ppc on pc screen

Έχω κατεβάσει τα:
    - Microsoft Device Emulator 3.0 Standalone Release
    - Microsoft Virtual Machine Network Driver For Microsoft Device Emulator 1.0
    και - Windows Mobile 6 Professional Images
    Έχω PPC με Windows mobile 6 Classic. Λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή Windows XP Pro english με SP3. Έχω εγκαταστήσει τα τρία παραπάνω. Πως ακριβώς θα δω στην οθόνη του υπολογιστή μου, ότι βλέπω στην οθόνη του PPC; Σκοπός μου είναι να παίξω ένα παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο στο PPC σε μεγαλύτερη οπτική κλίμακα, στην οθόνη του υπολογιστή μου.
    Ευχαριστώ
  •  24-02-2009, 10:29 48668 σε απάντηση της 48660

Απ: emulating ppc on pc screen

Ο Emulator δεν "φέρνει" την οθόνη του PPC σου στο desktop. Εξομοιώνει από την αρχή ένα PPC χωρίς να υπάρχει φυσικό PPC. Αν θέλεις να τρέξεις το παιχνίδι σου στο desktop μπορείς να το εγκαταστήσεις στο virtual PPC όπως έκανες και στη φυσική σου συσκευή. Αν θέλεις απλά να μεταφέρεις την εικόνα από τη φυσική συσκευή στο desktop (κάτι σαν remote desktop δηλαδή) πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως αυτό: http://www.mobiola.com/mobiola-remote-control

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems