Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Database synchronization

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DeveloperGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 20-05-2010, 15:09. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-05-2010, 15:00 58759

Database synchronization

Καλησπέρα σε όλο το forum ,

Έχω την εξής απορία , σκέφτομαι να αναπτύξω ενα mini browser game κ να το εισάγω στο FB.....Η απορία μου ομως ειναι πως μπορεί να αναπτυχθεί ένα τέτοιο σύστημα όπου θα μπορεί να κάνει server xιλιάδες ή εκατομυρια χρήστες ταυτοχρονα ( ας υποθεσουμε οτι μαζευει τον κοσμο αυτο ).......Τι γινετε με το Balancing , με το DB synchronization υπάρχει κάποιο tutorial ή κάτι προκειμένου να βρω επιπλέον πληφορορίες;;

Σας ευχαριστώ κ θα περιμένω τις απαντησεις σας.
  •  20-05-2010, 15:09 58760 σε απάντηση της 58759

Απ: Database synchronization

Ξέρω ότι θα μου την πέσουν οι άλλοι και θα μου πούν ότι δεν είναι τόσο απλό, κι όντως δεν είναι. Δεν γίνεται δηλαδή να απαντήσει κάποιος μέσα απο ένα forum ή post για το πως πρέπει και μπορεί να σχεδιαστεί μια εφαρμογή για να εξυπηρετεί τέτοιους όγκους χρηστών κλπ.

Αυτό που ήθελα να πω σαν μια φράση και μόνο είναι: Windows Azure. Υπερκαλύπτει όλα τα παραπάνω "προβλήματα" και θέματα scalabillity κλπ. Αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems