Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Τρόπος για αυτόματο generate μεθόδων και ιδιοτήτων όταν μία κλάση κληρονομεί από μία abstract κλάση.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος epp1123 στις 29-10-2010, 22:07. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-10-2010, 18:08 60712

Τρόπος για αυτόματο generate μεθόδων και ιδιοτήτων όταν μία κλάση κληρονομεί από μία abstract κλάση.

Έστω ότι έχω μία κλάση Α που είναι abstract. Ότι είναι μέσα στην κλάση αυτή, μέθοδοι, ιδιότητες, είναι και αυτά abstract. 

Η κλάση B κληρονομεί από την Α. Θέλω έναν τρόπο που να γίνονται όλα (μέθοδοι, ιδιότητες) με τη μία generate και με τη λέξη ovveride από μπροστά.

Δε χρειάζεται απαραίτητα να το κάνει το VS. Ας είναι και κάποιο add on.
  •  29-10-2010, 20:09 60713 σε απάντηση της 60712

Απ: Τρόπος για αυτόματο generate μεθόδων και ιδιοτήτων όταν μία κλάση κληρονομεί από μία abstract κλάση.

Δεν χρειάζεται κάποιο plug-in:

• Αν στην γραμμή που αναφέρεις το inheritance κάνεις δεξί κλικ στο όνομα της abstract κλάσης, στο μενού που βγαίνει υπάρχει η επιλογή "Implement Abstract Class". Θα κάνει αυτό που ζητάς...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  29-10-2010, 22:07 60714 σε απάντηση της 60713

Απ: Τρόπος για αυτόματο generate μεθόδων και ιδιοτήτων όταν μία κλάση κληρονομεί από μία abstract κλάση.

Είχα κάτω από τη μύτη μου από το "μικρό θαύμα" και δε το είχα καταλάβει. Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. 

どうもありがとう
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems