Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

SQL 2000 Side-By-Side με τον SQL 2005

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 01-11-2005, 21:38. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-11-2005, 21:38 6618

Star [*] SQL 2000 Side-By-Side με τον SQL 2005

Αυτή η ερώτηση έχει ήδη εμφανιστεί πολλές φορές στα newgroups: «Έχω ήδη στον server μου τον 2000 SQL εγκατεστημένο, μπορώ να εγκαταστήσω στον server μου το 2005 SQL side-by-side με τον 2000 SQL;». Η σύντομη απάντηση είναι «Ναι».

Ο SQL Server είναι ένα προϊόν με πολλά instances, που σημαίνει ότι με εξαίρεση μερικά κοινά αρχεία, κάθε instance του SQL Server έχει το δικό του αντίγραφο των εκτελέσιμων αρχείων και τη δική του θέση στο registry. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τις πολλαπλά instances του SQL Server 2000 σε ένα server, πολλαπλά instances του SQL Server 2005 σε ένα server, και μπορείτε να έχετε πολλαπλά instances και από SQL Server 2000 και 2005 σε ένα και μόνο server.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του SQL Server 2005 θα ερωτηθείτε για να παρέχετε ένα όνομα instance, εφ' όσον παρέχετε ένα όνομα που δεν υπάρχει ήδη, θα εγκαταστήσει side-by-side με όλες τα άλλα instances του SQL Server που έχουν εγκατασταθεί ήδη στο server, ανεξάρτητα από την version του προϊόντος και του edition του προϊόντος. Αν προσπαθήσετε να κάνετε μια εγκατάσταση με ένα όνομα instance που ήδη υπάρχει, τότε θα ερωτηθείτε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον instance.

Διαβάστε περισσότερα: Dan's Blog

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems