Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δωρεάν εκπαίδευση «Η Επόμενη Γενιά του Testing»

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 28-04-2011, 13:01. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-04-2011, 13:01 65404

Δωρεάν εκπαίδευση «Η Επόμενη Γενιά του Testing»

Τεχνική εκδήλωση που έρχεται να απαντήσει σε ερωτήματα από τις εταιρίες κατασκευής λογισμικού:

- “Πως μπορώ να ελέγξω πόσους χρήστες αντέχει η εφαρμογή μου; Να κάνω ένα Load Testing δηλαδή ώστε να δώσω σωστές προδιαγραφές στον πελάτη μου και να μη στοιχίσει το hardware περισσότερο απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται

- Πως μπορώ να ελέγχω κάθε φορά την εφαρμογή μου στα διάφορα περιβάλλοντα Windows που υπάρχουν; Χωρίς να έχω ένα σωρό physical μηχανήματα όπου στήνω και ξεστήνω κάθε φορά περιβάλλοντα για να κάνω ξαναδώ το bug που προέκυψε στον πελάτη

- Πως μπορώ να ελέγξω την εφαρμογή γρήγορα αλλά και διεξοδικά, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος ότι δεν έχει bugs πριν βγει στην παραγωγή; Χωρίς όμως αυτό να μου κοστίσει ένα σωρό εργατοώρες

Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστούν τα testing εργαλεία που συμπεριλαμβάνονται στο Microsoft Visual Studio και έρχονται να απαντήσουν στα παραπάνω (και πολύ περισσότερα) ερωτήματα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σχετικές λεπτομέρειες. Οι θέσεις είναι πεπερασμένες οπότε μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο link παρακάτω.

Description: Description: Description: cid:image004.jpg@01CAC2B5.7240A9F0

REGISTER TODAY

Description: Description: Description: cid:image005.jpg@01CAC2B5.7240A9F0

H Microsoft Ελλάς σας προσκαλεί στη δωρεάν εκπαίδευση «Η Επόμενη Γενιά του Testing», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Μαΐου στα γραφεία της Microsoft Hellas (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι)

αποκτηστε τις γνωσεισ που χρειαζεστε.
    Έχετε αναπτύξει μία εφαρμογή και αναρωτιέστε πόσους χρήστες μπορεί να “σηκώσει”; Ελάτε να δείτε πως μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον Load Tester του Visual Studio. Έχετε μία εφαρμογή που πρέπει να συντηρείτε για Windows XP, Vista, 7; Με το Lab Management θα μάθετε πώς μπορείτε να φτιάχνετε εικονικά περιβάλλοντα με όποιο λειτουργικό θέλετε προκειμένου να ελέγχετε τις εφαρμογές σας για bug-fixing, update, νέα λειτουργικότητα και άλλα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε live demos και να μάθετε περισσότερα για για τις νέες δυνατότητες testing μέσω του Visual Studio 2010 και του TFS.  Επιπλέον, η εταιρεία SafeCape, certified Microsoft partner, θα παρουσιάσει real life scenarios και λύσεις για τις Application Lifecycle Management προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες σήμερα.

eγγραφειτε σημερα ΕΔΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   

09:30-10:00

Προσέλευση - Εγγραφές

10:00-10:40

Ανάπτυξη και υποστήριξη προϊόντων λογισμικού με Visual Studio 2010 και TFS 2010 (ALM)

10:40-11:40

Visual Studio 2010 Testing Capabilities

11:40-12:40

Real life testing με Lab Management

12:40-13:00

Γεύμα

13:00-14:00

Load Testing και Demos

14:00-15:00

Χρησιμοποιώντας το Visual Studio 2010 για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Office

15:00-15:20

Ερωτήσεις

Με εκτίμηση,

Microsoft Hellas

Description: Description: Description: cid:image007.jpg@01CAC2B5.7240A9F0

Εάν δεν επιθυμείτε αυτού του είδους την επικοινωνία, παρακαλούμε επισκεφτείτε το ακόλουθο link “Διαχείριση του προφίλ σας” και ενημερώστε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.

© 2011 Microsoft Ελλάς. Όροι Χρήσης | Εμπορικά Σήματα | Δήλωση Προστασίας | Νομικά Θέματα

Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από τη Microsoft Ελλάς
    Κηφισίας 221, 15124 Μαρούσι, Αθήνα.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems