Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Access Vba άνοιγμα φορμας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jtp4. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 10-01-2013, 16:44. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-01-2013, 13:14 71884

Access Vba άνοιγμα φορμας

Σε μια φόρμα Α έχω μια λίστα από εγγραφές ενός πίνακα.

Έχω καταφέρει με το διπλό κλικ στην λίστα να φέρνω την φόρμα Β μονό για ανάγνωση με τις συγκεκριμένες εγγραφές που έγιναν στον πίνακα.

Πως μπορώ με συνδυασμό του Ctrl  και του διπλού κλικ στην λίστα να φέρω πάλι την φόρμα με τις εγγραφές όμως να είναι για επεξεργασία τα δεδομένα.?

Ευχαριστώ.

•  10-01-2013, 16:44 71886 σε απάντηση της 71884

Απ: Access Vba άνοιγμα φορμας

Καλησπέρα,

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει 100% την διαδικασία που προσπαθείς να υλοποιήσεις - καταλαβαίνω ότι έχεις μια φόρμα με τα δεδομένα σου να φαίνονται σε grid. Με κλικ καταφέρνεις να παρουσιάσεις τα δεδομένα της γραμμής που έγινε το κλικ σε μια δεύτερη φόρμα. Η συνέχεια είναι λίγο "θολή" - να υποθέσω ότι στην δεύτερη φόρμα θέλεις να κάνεις αλλαγές στα δεδομένα σου, που στην συνέχεια να αποθηκευτούν στην βάση, να κλείσει η δεύτερη φόρμα, και να δεις τις αλλαγές στην πρώτη φόρμα;

Η υλοποίηση που προσπαθείς να πετύχεις είναι προφανώς σε κάποιο πρόγραμμα του Microsoft Office; Στην Microsoft Access ή σε κάποια άλλη εφαρμογή;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems