Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα του ReportViewer στο PDF export

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DrMad. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος DrMad στις 05-02-2006, 23:42. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-02-2006, 19:36 9237

Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει στο εξής:

Σε μια εφαρμογή που έχω γράψει σε VB.ΝΕΤ 2005, ο Report Viewer εμφανίζει κανονικά το report, ενώ η εκτύπωση και το export σε excel λειτουργούν κανονικά. Για να κάνει export σε PDF, έκανα εγκατάσταση πρώτα της GPL Ghostscript 8.15.

Το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Όταν τρέχω το compiled exe κάνει export κανονικότατα, ενώ σε debug mode όταν το τρέχω από το interface ths VB, εμφανίζει το μήνυμα:

PInvokeStackImbalance was detected

A call to PInvoke function 'Microsoft.ReportViewer.Common!Microsoft.ReportingServices.Rendering.ImageRenderer.CompositionPDF+WindowsGDIWrapper::GetGlyphIndicesW' has unbalanced the stack. This is likely because the managed PInvoke signature does not match the unmanaged target signature. Check that the calling convention and parameters of the PInvoke signature match the target unmanaged signature.

Σημειωτέον ότι το report περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες, οι οποίοι εμφανίζονται κανονικά στο pdf όταν το κάνει export από το compiled.

Ιδέες κανείς;

Μισώ τα ξυπνητήρια!!!!!!
  •  05-02-2006, 01:06 9250 σε απάντηση της 9237

Απ: Πρόβλημα του ReportViewer στο PDF export

DrMad wrote:

Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει στο εξής:

Σε μια εφαρμογή που έχω γράψει σε VB.ΝΕΤ 2005, ο Report Viewer εμφανίζει κανονικά το report, ενώ η εκτύπωση και το export σε excel λειτουργούν κανονικά. Για να κάνει export σε PDF, έκανα εγκατάσταση πρώτα της GPL Ghostscript 8.15.

Το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Όταν τρέχω το compiled exe κάνει export κανονικότατα, ενώ σε debug mode όταν το τρέχω από το interface ths VB, εμφανίζει το μήνυμα:

PInvokeStackImbalance was detected

A call to PInvoke function 'Microsoft.ReportViewer.Common!Microsoft.ReportingServices.Rendering.ImageRenderer.CompositionPDF+WindowsGDIWrapper::GetGlyphIndicesW' has unbalanced the stack. This is likely because the managed PInvoke signature does not match the unmanaged target signature. Check that the calling convention and parameters of the PInvoke signature match the target unmanaged signature.

Σημειωτέον ότι το report περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες, οι οποίοι εμφανίζονται κανονικά στο pdf όταν το κάνει export από το compiled.

Ιδέες κανείς;

Yeap,.. όταν καλείς κάτι σε debug mode προστίθενται στο assembly διάφορα info και metadata..Το ίδιο ισχύει όταν το VS προσπαθεί να κάνει attach επάνω στο process που κάνεις debug..αυτό προφανώς στενοχωρεί για κάποιο λόγο τον Interoper και σκάει το πρόγραμμα σου..At least αυτό έχει συμβεί σε εμένα, παλιότερα.. (όπως επίσης οτι άμα έχεις πάνω απο 512 (αν θυμάμε καλά) controls at design time το VS 2003 ΔΕΝ ξεκινάει σε debug mode)).

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  05-02-2006, 23:42 9277 σε απάντηση της 9237

...ευτυχώς που το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αντίστροφα :)
    Λέει πουθενά σε κάποιο micro$oftoκείμενο τί επιπλέον πρέπει να έχεις για να στο κάνει? Τυχαία ανακάλυψα ότι η ghostscript ήταν απαραίτητη
    Μισώ τα ξυπνητήρια!!!!!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems