Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Deploy ASP.Net σελίδας σε site

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dtakis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος dtakis στις 16-03-2006, 11:19. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 2 (18 εγγραφές)   1 2 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-03-2006, 14:43 10635

Deploy ASP.Net σελίδας σε site

Έχω ένα site το οποίο φιλοξενείται σε server και ανέβασα μία σελίδα: index.aspx. Όταν την καλέσω μου βγάζει παραθυράκι για login ενώ παίρνω το μήνυμα

Server Error in '/' Application.

Access is denied.

Description: An error occurred while accessing the resources required to serve this request. You might not have permission to view the requested resources.

Error message 401.3: You do not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied (access denied due to ACLs). Ask the Web server's administrator to give you access.

πατώντας το άκυρο για να δω τι λόγους θα μου βγάλει...

Για ποιο λόγο ζητάει credentials; Νιώθω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων της εταιρίας που κάνει hosting...

Ξέρει κανείς τι φταίει;;;
    Πιστεύετε ότι φταίει η εταιρία που κάνει hosting;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  •  14-03-2006, 16:09 10642 σε απάντηση της 10635

Απ: Deploy ASP.Net σελίδας σε site

Aυτό το σφάλμα συνήθως έχει να κάνει με file permissions ρυθμίσεις, τις οποίες θα πρέπει να κάνει ο Hosting provider.
    Ρώτησέ τους αν έχουν ενεργοποιήσει anonymous access στον IIS (πιθανότατα θα είναι ενεργοποιημένη) και αν ο Network Service account  έχει read/execute δικαιώματα στο filesystem (το πιο πιθανό να είναι αυτό το πρόβλημα).

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  14-03-2006, 16:56 10645 σε απάντηση της 10635

Αν έχει control panel το site σου, πήγαινε ρύθμισε το από εκεί, και δώσε read access στο account ASPNET
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  14-03-2006, 17:52 10650 σε απάντηση της 10635

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Το hosting είναι της Otenet και δεν μπορώ να πω ότι το control panel είναι από τα πιο πλούσια που έχω δει! Έχω στείλει mail και ελπίζω να το ρυθμίσουν σύντομα!
  •  14-03-2006, 20:36 10654 σε απάντηση της 10635

Μένω......... εξέπληκτος (siiiic)! Υποστηρίζει η Otenet, ASP.Net???

Σε λίγο θα βάλουν ΚΑΙ SQL server 2000!!! Αυτή ειναι πρόοδος!
  •  14-03-2006, 23:32 10661 σε απάντηση της 10635

Απο το Launch το VS2005 και του SQL 2005 ανάφερθηκε οτί υποστηρίζουν Framework 2.0 + SQL 2005

Ετσι άκουσα.
  •  15-03-2006, 11:20 10671 σε απάντηση της 10635

Σήμερα κάτι αλλάξανε και βγάζει error για το web.config που δεν έχω ανεβάσει! Να σημειώσω ότι έγραψα τη σελίδα στο Dreamweaver και όχι από το Visual Studio 2003 που δεν το είχα διαθέσιμο... Έχετε κάποιες οδηγίες για να την κάνω deploy?

Να και το error:

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
  •  15-03-2006, 11:22 10672 σε απάντηση της 10661

Main wrote:
    Απο το Launch το VS2005 και του SQL 2005 ανάφερθηκε οτί υποστηρίζουν Framework 2.0 + SQL 2005

Ετσι άκουσα.

Όντως έτσι ειπώθηκε μαζί με άλλες 2 εταιρίες αλλά ...

Πάντως είναι πολύ ταπεινό το controlpanel κάνει μόνο αν θες να ανεβάσεις html/flash/jpg/gif!
  •  15-03-2006, 11:31 10673 σε απάντηση της 10671

Έλεγξε ότι είναι απολύτως σωστά τα web.config και global.asax. Αν δεν φταίει κάποιο από τα δύο, συμβάινει πολλές φορές να κολάει το service όταν προτοχρησιμοποιείς .net. Πες στον provider να κάνει restart το service ή να δει για ποιον άλλο δεν παίζει.

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  15-03-2006, 11:48 10675 σε απάντηση της 10635

Παιδιά, το νέο error message είναι κλασσικό για sites στα οποία δεν επιτρέπεται να δείς το Exception stack trace απο remote υπολογιστή ( είναι το default setting ).

dtakis, η σελίδα σου έχει κάποιο λαθάκι απλώς, και πετάει exception. To error message που βλέπεις απλώς σου λέει αυτά που έγραψα κι εγώ πιο πάνω, και πώς να αλλάξεις το setting στο Web.Config.

Έτρεξες τη σελίδα τοπικά πρίν την ανεβάσεις; Είσαι σίγουρος οτι είναι σωστή;
    Angel
    O:]
  •  15-03-2006, 12:41 10678 σε απάντηση της 10675

anjelinio wrote:
    Παιδιά, το νέο error message είναι κλασσικό για sites στα οποία δεν επιτρέπεται να δείς το Exception stack trace απο remote υπολογιστή ( είναι το default setting ).

dtakis, η σελίδα σου έχει κάποιο λαθάκι απλώς, και πετάει exception. To error message που βλέπεις απλώς σου λέει αυτά που έγραψα κι εγώ πιο πάνω, και πώς να αλλάξεις το setting στο Web.Config.

Έτρεξες τη σελίδα τοπικά πρίν την ανεβάσεις; Είσαι σίγουρος οτι είναι σωστή;

Την έγραψα στο Dreamweaver και την ανέβασα ... σήμερα όμως εγκαθιστώ το VS 2003, γιατί αυτό όντως λέει το error message  "Να μην μπορούν τρίτοι να δουν τα λάθη μας και να τα εκμεταλλευτούν..."

Το πρόβλημα είναι ότι κάνει και άλλα νερά η εταιρία hosting καθώς κατάφεραν και μπλόκαραν το FTP transfer & delete και το κάνω μόνο από το control panel τους! Από την άλλη η σελίδα που ανέβασα με το ίδιο όνομα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ... ότι δεν έχει access ο ASPNET user! Τέλος πάντων θα τελειώσω και θα δοκιμάσω την σελίδα τοπικά και μετά αν δεν μου δώσουν τρόπο να φτιάχνω μόνος μου το θέμα της πρόσβασης του APSNET user στις σελίδες μου θα ζητήσω να το κάνουν (μία και έξω) εκείνοι!
  •  15-03-2006, 12:51 10680 σε απάντηση της 10673

cgeo wrote:

Έλεγξε ότι είναι απολύτως σωστά τα web.config και global.asax. Αν δεν φταίει κάποιο από τα δύο, συμβάινει πολλές φορές να κολάει το service όταν προτοχρησιμοποιείς .net. Πες στον provider να κάνει restart το service ή να δει για ποιον άλλο δεν παίζει.

Τα web.config και global.asax δεν έχω πρόσβαση όπως είμαι αυτή τη στιγμή μέσω FTP και controlpanel! Εντάξει το error αλλά το θέμα είναι ότι νιώθω να έχω δεμένα χέρια με τις δυνατότητες που μου δίνονται! Άκου να κόψουν τη λειτουργία του FTP Surprise [:O] Τώρα μόνο Web FTP!

Μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα συγκριτικό εταιριών hosting και υπηρεσιών που παρέχουν και ... κάνα walkthrough για να τα βγάλουμε πέρα όταν δεν μπορούμε μέσω του κλασσικού τρόπου (controlpanel plesk κτλ)!

•  15-03-2006, 13:14 10681 σε απάντηση της 10680

Για δες και το security του αρχείου σου. Βεβαιώσου ότι είναι το read είναι είτε στο everyone, είτε περιλαμβάνει το χρήστη που τρέχει την εφαρμογή.
    Simple Photography
  •  15-03-2006, 13:34 10683 σε απάντηση της 10680

dtakis wrote:

Μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα συγκριτικό εταιριών hosting και υπηρεσιών που παρέχουν και ... κάνα walkthrough για να τα βγάλουμε πέρα όταν δεν μπορούμε μέσω του κλασσικού τρόπου (controlpanel plesk κτλ)!

Εμείς χρησιμοποιούμε το Dotnetpanel. Eίναι ιδανικό για Windows hosting και .Νet εφαρμογές. Έχει αναπτυχθεί πάνω στο Dotnetnuke και μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Ακόμα και backup - restore τις MS Sql Databases. Demo εδώ

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  15-03-2006, 15:07 10685 σε απάντηση της 10635

Χαχαχα, κόψανε εντελώς το FTP? Αν είναι δυνατόν, που να χρειαζόσουν και anonymous ftp δηλαδή!

Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση ανόητου webhost. Στο γραφείο χρησιμοποιούσαμε ως κύριο host, την www.2globalmart.com.

Κάποια στιγμή, οι administrators της εταιρείας, αποφάσισαν (αν είναι δυνατόν), να κόψουν την εξωτερική πρόσβαση στον SQL server τους (πχ Enterprise manager), για λόγους ασφαλείας!!!

Όπου μετά από αυτό, αγόρασα χώρο στη seekdotnet (χρειάστηκε να τους γκρινιάξω λίγο γιατί παρατηρούσα κάτι ανόητα downtimes), με βάλανε σε νέο server και βρήκα την ησυχία μου.

Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να έχουμε dedicated servers στην orcsweb!
Σελίδα 1 από 2 (18 εγγραφές)   1 2 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems