Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Deploy ASP.Net σελίδας σε site

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dtakis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος dtakis στις 16-03-2006, 11:19. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-03-2006, 16:35 10689 σε απάντηση της 10635

Απ: Deploy ASP.Net σελίδας σε site

Μετά το 2ο email επικοινωνίας με τους τεχνικούς τους και αφού τσέκαρα ώστε να λύσω μερικά ηλίθια λαθάκια στο Studio .net ανέβασα τα αρχεία μου από το controlpanel της εταιρίας hosting (otenet) και ...

Server Application Unavailable

The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable.  Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.

Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.

Stick out tongue [:P] Χαχαχαχα! Πάντως ξέρω ότι κατάφεραν και έριξαν το service!

•  15-03-2006, 16:36 10690 σε απάντηση της 10683

agelx wrote:
     dtakis wrote:

Μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα συγκριτικό εταιριών hosting και υπηρεσιών που παρέχουν και ... κάνα walkthrough για να τα βγάλουμε πέρα όταν δεν μπορούμε μέσω του κλασσικού τρόπου (controlpanel plesk κτλ)!

Εμείς χρησιμοποιούμε το Dotnetpanel. Eίναι ιδανικό για Windows hosting και .Νet εφαρμογές. Έχει αναπτυχθεί πάνω στο Dotnetnuke και μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Ακόμα και backup - restore τις MS Sql Databases. Demo εδώ

Φυσικά πολύ καλύτερο! Μπες στο controlpanel.otenet.gr και θα δεις χλιδές απίστευτες! ;)
  •  16-03-2006, 11:19 10705 σε απάντηση της 10635

Με το τελευταίο restart του service από την εταιρία η σελίδα έπαιξε απλώς μου κάνει νούμερα η χρήση της ... ανοίγω άλλο thread
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems