Σενάριο:
Ο client(1) και ο listener(2) είναι δύο projects ενός solution, τα οποία έχουν κοινό reference ένα τρίτο project, το οποίο αποτελείται στην ουσία από τα interfaces που γίνονται implemented από τα business objects του listener. Έχουμε λοιπόν reference στο interface assembly από κοινού, Activator.GetObject() στον client και η επικοινωνία παίζει μια χαρά.
Σημειωτέον: ο listener είναι IIS hosted, και το πάρε-δώσε γίνεται μέσω binary formatter. IIS - VS - όλα είναι στημένα στο ίδιο μηχάνημα.
Το πρόβλημα που έχω είναι όταν θέλω να κάνω οποιουδήποτε είδους debugging στα business objects του listener (IIS).
Βάζω breakpoint στο VS (2005), και upon debugging, η κόκκινη βουλίτσα γίνεται διαφανές κυκλάκι (με ένα κίτρινο θαυμαστικό), και onMouseOver στο κυκλάκι μου λέει το tooltip: "Τhe breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document.".
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά με το πώς μπορώ να κάνω ενεργοποιήσω το debugging στον listener βάσει του παραπάνω σεναρίου; Γίνεται καν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.