pkanavos wrote: |
Ό,τι και να γίνει, όσα και να αλλάξουν, το 3b-E δεν γίνεται 4-C ή 5-B. Γιατί να πάει κανείς στο Sheffield Hallam όταν υπάρχει το Sheffield? Τα πανεπιστήμια με βαθμολογία από 4 και πάνω είναι γνωστά σε όλη την Ευρώπη και το όνομα τους μετράει. Είναι περίπου 20 πανεπιστήμια με 4+, γιατί να κοιτάξει κανείς παρακάτω?
Γενικά βλέπω με καχυποψία τα "μοδάτα" θέματα μάστερ. Συνήθως τα κάνουν μικρά πανεπιστήμια προσπαθώντας να προσελκύσουν φοιτητές. Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν θα επέλεγα ένα Μάστερ που το κύριο θέμα του είναι ότι σε μαθαίνει μια συγκεκριμένη πλατφόρμα. |
|
Εδώ φιλε μου είσαι λάθος...διοτι τα περισσότερα "καλά¨" πανεπιστήμια εχουνε χάλια teaching...
Για παράδειγμα στο
UWEπου έιμαι εγώ ,όταν προτομπήκα το 2002,ήτανε 26ο στο στα rankings...
και όμως,είχε πολύ καλό teaching.
Στο άλλο πανεπιστήμιο του Bristol στο Bristol Uni,που να φανταστείς ότι σπουδάζει ο γιός του Μπλαιρ.......
Είναι όλο Φρου-Φρου και αρώματα και καθόλου καλό teaching...και είναι 5ο στα rankings.
Προτιμώ ενα πανεπιστήμιο που θα πηγένω με την φόρμα το πρωι(λέμε τώρα) και θα είναι ψιλοχύμα
αλλά θα έχει δυνατό τιτσινγκ,παρά ενα IgnorantPeopleWithMoney and IFuckCauseIStudyHere.
Σε τέταια πανεπιστήμια,εκτός οτι φρικάρεις απο το είδος των ανθρώπων,σε αντιμετωπίζουνε σαν να σου κάνανε χάρη
που σε πήρανε στο πανεπιστήμιο(φτωχέ και ασήμαντε).
Επίσης και πάλι είσαι λάθος όσο αναφορα την συγκεκριμέμη πλατφόρμα(κατ εμε).
Τελειώνω τώρα την πληροφορική,και ειλικρινά σου μιλάω,ενώ έχω διδαχτεί τόσα πολλά,έχω κάνει δυνατά πρότζεκτς,
αισθάνομαι οτι δεν ξέρω τίποτε...και αυτο επειδή,όπως όλα τα πανεπιστήμια καλύπτουνε
in breadth and not in depth τα θέματα με αποτελεσμα να έχεις την ψευδαίσθηση οτι ξέρεις
(πχ έχω ψεσκιστει να γράφω δυνατά πρότζεκτς σε JAVA with UML etc) και τελικά ανακάλυψα οτι ΔΕΝ ξέρω
JAva.....κουφό ε?
Για μένα είναι σημαντικό το in depth....εστιάζεται σε ένα πράγμα και σε κάνει αστέρι σε αυτό......
και όταν βγείς,να έχεις ξεσκιστεί τόσο πολύ στην συγκεκριενη τεχνολογία,που να την δουλέυεις με κλειστά
μάτια.....αν είσουνα εργοδότης δεν θα το ήθελες αυτό απο εναν entry/junior developer που δουλέυει την τεχνολογία
που ζητάς?
Γιαυτο,(και θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτο,θα προτιμούσα ένα μάστερ σε Database,.NET,younameit)
παρά ένα πολύ γενικο του στύλ
MSC computer Science που θα σου μάθει πολλά,αλλα και πάλι γενικά,
και όχι σε βάθος.
Αυτα :D
with respect
Dimitris Mitsopoulos
Oh man.....I have no idea
what's going on......