Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Modules in DotNetNuke

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò γιωργος μπακογιαννης. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος γιωργος μπακογιαννης στις 25-03-2006, 06:14. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-03-2006, 06:14 11101

Embarrassed [:$] Modules in DotNetNuke

Συνημμένα: piranha.zip

Μιας και έρχεται η ημέρα για το εκδήλωση DevDays, όσο αφορά το «Web Development ASP.NET 2.0 / DotNetNuke & Community Server», θα ήθελα να προσφέρω ένα μικρό project στη κοινότητα του DotNetZone.

Όταν πριν από λίγους μήνες που ασχολήθηκα με το DotNetZone, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να μπορούσα να είχα «κάτι» σαν βάση για να ξεκινάω ένα νέο module. Έτσι μπορούσα να ασχοληθώ μόνο με το θέμα του module και όχι με διαδικασίες ολοκλήρωσης στο περιβάλαν του DotNetNuke.

Με λίγο διάβασμα, ψάχνοντας στο δίκτυο και με λίγο δουλειά προέκυψε το «piranha.zip». Το αρνητικό είναι ότι το «piranha.zip» είναι γραμμένο για το DotNetNuke 3.X. Αλλά πιστεύω ότι με λίγο δουλειά θα δουλέψει και την έκδοση 4.Χ

Το «piranha.zip» το κάνετε unzip στο «..\DesktopModules»

Τρέχετε το «..\piranha\_Plus\brpro\brpro.exe» για να κάνετε το rename. Rename σε αρχεία και περιεχόμενο. Δηλαδή όπου θα βρίσκει τη λέξη «piranha» θα την αντικαθιστά με την λέξη του δικού σας ονόματος για το module (πχ MyModule).

Και είναι όλα έτοιμα για να κάνετε μονό την δήλωση στο dotΝetΝuke

Μετά τρέχετε το «..\Birth of code generator\BirthCode.bat» για το «Birth Code» των Table και των Stored Procedures.

Το «Birth Code» κατασκευάζει μέχρι και τα uninstall SQL statements.

Όλα τα modules μου τα έχω κάνει με αυτό.

Ελπίζω να σας βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

while (!dead) learn();
  •  07-04-2006, 13:12 11670 σε απάντηση της 11101

Απ: Modules in DotNetNuke

Υπάρχει κάποια βασική διαφορά του κώδικα που δημιουργείται, σε σχέση με τα κλασικά υπάρχοντα templates του vmasanas.dnnjungle.com για dnn 3 ή του starter kit για dnn 4;

(νομίζω τα uninstall statements, αλλά μιας και είσαι ο δημιουργός δώσε μας ένα overview;-))
  •  10-04-2006, 07:01 11741 σε απάντηση της 11670

Να με συγχωρέσετε τη αργοπορία της απάντησης, αλλά ήμουν 1 εβδομάδα με πυρετό στο σπίτι.

Σήμερα ήρθα στο γραφείο και σε μια με δύο ήμερες θα σας απαντήσω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.

while (!dead) learn();
  •  17-04-2006, 05:53 11944 σε απάντηση της 11741

Τελικά δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπόσχεση μου.

Αλλά το Πάσχα που θα έχω χρόνο και το laptop κοντά μου, μαζί με τον οβελία θα φτιάξω το overview.

Μέχρι τότε να περάσετε καλά και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

while (!dead) learn();
  •  29-04-2006, 12:40 12209 σε απάντηση της 11670

PIRANHA

by baburanos

Πλατφόρμα    : DotNetNuke

Έκδοση DNN   : 3.x

Είδος            : DotNetNuke module starter

Αρχείο           : piranha.zip (προφορά πιράνια)

Με λίγο διάβασμα, ψάχνοντας στο δίκτυο και με λίγο δουλειά προέκυψε το «piranha.zip».

Το αρνητικό είναι ότι το «piranha.zip» είναι γραμμένο για το DotNetNuke 3.x.

Αλλά πιστεύω ότι με λίγο δουλειά θα δουλέψει και την έκδοση 4.x.

Το «piranha.zip» το κάνετε unzip στο «..\DesktopModules»

Τρέχετε το «..DesktopModules\piranha\_Plus\brpro\brpro.exe» για να κάνετε το rename.

Rename σε αρχεία και περιεχόμενο.

Δηλαδή όπου θα βρίσκει τη λέξη «piranha» θα την αντικαθιστά με την λέξη του δικού σας ονόματος για το module (πχ Persons).

Άρα το folder γίνετε μαζί με το περιεχόμενο «..\DesktopModules\Persons»

Επίσης τρέχετε ξανά το «brpro.exe» για να κάνετε το rename σε αρχεία και περιεχόμενο με τη λέξη «KENIX» θα την αντικαθιστά με την λέξη του δίκιας σας εταιρεία (πχ MyCompany)

Και είναι όλα έτοιμα για να κάνετε μονό την δήλωση στο dotΝetΝuke στο «Module Definitions» του DotNetNuke

Επομένως τα ελάχιστα απαραίτητα Controls είναι πλέον διαθέσιμα:

«PersonsView.ascx» για το view control

«PersonsEdit.ascx» για το edit control

«PersonsSetting.ascx» για το setting control

Αφού κάνετε και τις τρεις δηλώσεις με VS2003 κάνετε compile το «Persons.sln»

Τώρα είστε έτοιμοι να βάλετε το νέος σας module σε όποια σελίδα θέλετε!

Όλο το κέλυφος έχει πλέον δημιουργηθεί.

Μπορεί τώρα να αλλάξετε τα τρία controls με βάσει τις ανάγκες σας, αλλά επίσης μπορείτε να προσθέσετε και άλλα controls.

Στο φάκελο «..\DesktopModules\Persons\_PA\Last» μπορείτε να βάζετε το τελευταίο σας PA

Με το «Edit_XMLs_Maker.bat» μπορέτε να φορτώσετε το «..\DesktopModules\Persons\Birth of code generator\PersonsCSTs\XMLs_Maker.xml» και να επιλέξετε τα Tables & τα custom StoredProcedures  και έχετε κατασκευάσει για την εφαρμογή σας.

Μετά τρέχετε το «..\Birth of code generator\BirthCode.bat» για το «Birth Code» και δημιουργεί όλα τα απαραίτητες classes για το Data Layer

Το «Birth Code» κατασκευάζει μέχρι και τα uninstall SQL statements.

while (!dead) learn();
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems