Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

έχει κανείς κάνει σύνδεση PDA με oracle Db μέσω του Mobile server της Oracle lite?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò arhs_dc. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος arhs_dc στις 16-05-2006, 10:03. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-05-2006, 20:18 12396

έχει κανείς κάνει σύνδεση PDA με oracle Db μέσω του Mobile server της Oracle lite?

Καλησπέρα.
    Φτιαχνω μια εφαρμογη se .net και απο κατω εχω την oracle XE δωρεαν εκδοση της oracle.
    Θα ηθελα όμως να δημιουργήσω και μια εφαρμογη για pda οπου θα βλέπει την βαση στον server
    ( απο οτι διάβασα γίνεται στηνοντας την oracle lite  mobile server σε ενα pc ) και γινεται κατοπιν συνχρονισμος με ενα msynch
    καθως προσθέτεις το PDA στον Μ server.)
    έχει κανείς δοκιμασει  παρομοια  εφαρμογη ?
     Ευχαριστω
    Arhs_dc

•  09-05-2006, 11:53 12426 σε απάντηση της 12396

Απ: έχει κανείς κάνει σύνδεση PDA με oracle Db μέσω του Mobile server της Oracle lite?

Εγώ σε μια παρόμοια περίπτωση έστησα έναν IIS και έπαιξα μέσω web services. Ανατρίχιασα στην ιδέα να μιλήσω με την oracle μέσα από το pda, είδα κι έπαθα να το κάνω σε desktop...
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  11-05-2006, 18:13 12549 σε απάντηση της 12396

Απ: έχει κανείς κάνει σύνδεση PDA με oracle Db μέσω του Mobile server της Oracle lite?

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.crlab.com. Ίσος θα σε βοηθήσει.
  •  12-05-2006, 12:14 12585 σε απάντηση της 12396

θα το κοιταξω.

Χρήστο είναι ευκολο να μου πεις πως το κατάφερες μεσω web services?

Ευχαριστώ
  •  12-05-2006, 13:15 12589 σε απάντηση της 12585

Το web service μιλάει με την oracle και δίνει στο pda ότι θέλει μέσω datasets. Πρόσεξε μόνο το web reference από το pda project ότι με το που βγάλει το studio τον κώδικα του dataset θα χτυπάει γιατί δεν υποστηρίζονται τα πάντα. Σβήνεις τις γραμμές που χτυπάνε με το χέρι (αφορούν λειτουργίες που πιθανότατα δεν θα σου χρειαστούν) και μετά παίζει κανονικά.
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  15-05-2006, 12:26 12670 σε απάντηση της 12396

Θα κοιταξω να δω πως γίνονται τα web services.

Ειμαι νεος πρ στο .net και δεν εχω μεγαλη πειρα

Ευχαριστω
  •  15-05-2006, 13:23 12677 σε απάντηση της 12670

Ένα μικρό tutorial: http://www.codeguru.com/Csharp/Csharp/cs_webservices/tutorials/article.php/c5477

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  16-05-2006, 10:03 12770 σε απάντηση της 12396

Τελικώς κοιταξα και το site http://www.crlab.com

οπου δίνει έτοιμες κλασεις για συνδεση απο pda σε oracle db και

δουλευουν τέλεια!!

απλα δινεις 200 €.

Ευχαριστω πολύ cgeo και geopap!!!

(θα κοιταξω και το tutorila να δω τι ειναι αυτα )
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems