Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

DNN child portals

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pSychoK!LLer. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pSychoK!LLer στις 25-05-2006, 15:01. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-05-2006, 10:48 13299

Geeked [8-|] DNN child portals

Καλημέρα,

"Έμπλεξα" με DNN τελευταία και κατασκευάζω ένα portal το οποίο θα περιλαμβάνει αρκετά child portals.

Έχω κανα δυο ερωτήσεις:

1. Θα ήθελα να μπορώ να εισάγω modules (με ή χωρίς το περιεχόμενό τους) που έχω ήδη δημιουργήσει στο parent portal, και στα child portals. Έτσι ώστε να μη χρειάζεται να τα δημιουργώ ή να τα ενημερώνω manually όλα.
    2. Θα ήθελα επίσης όταν ο admin του κάθε child portal δημιουργεί ένα νέο user, να δημιουργείται (όσο το δυνατόν πιο αυτόματα) και μια user page για αυτόν, κάτω από συγκεκριμένο folder του child portal.

Αν γνωρίζει κανείς έστω και την κατεύθυνση προς την οποία να κινηθώ για να βρω κάτι θα με διευκόλυνε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ

kost@s
  •  25-05-2006, 11:12 13305 σε απάντηση της 13299

Απ: DNN child portals

Θα απαντήσω με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει σωστά. Αυτό που ζητάς δεν είναι standard functionality οπότε αυτό που μπορείς αν κάνεις είναι να επέμβεις στις stored procedures και πιθανώς και στο σχήμα της βάσης. Με αυτό το τρόπο μπορείς να ενημερώνεις τις εγγραφές ταυτόχρονα σε όλα τα portals.

Θα είναι λίγο περίπλοκο και σου εύχομαι καλή τύχη.

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
  •  25-05-2006, 11:19 13307 σε απάντηση της 13305

Έτσι όπως το φαντάζομαι εγώ το 2. θέλει αρκετό κώδικα. Υποθέτω πως πρέπει να δω τι χρησιμοποιείται όταν δημιουργώ μια page manually και να το αναπαράγω μέσα από ένα δικό μου custom module.

Τώρα για το ένα είμαι πιο αισιόδοξος μήπως κάποιος έχει βρει κάποια λύση που να ταιριάζει και στην περίπτωσή μου. Να γίνονται δηλαδή κάτι σαν public τα modules του parent portal σε όλα τα child portals

Ευχαριστώ
    kost@s
  •  25-05-2006, 12:38 13311 σε απάντηση της 13307

Κοίταξες καθόλου στα community του DNN ?

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
  •  25-05-2006, 13:13 13315 σε απάντηση της 13311

Στο ελληνικό δεν βρήκα κάτι σχετικό. Είπα να δοκιμάσω εδώ πριν πάω σε international forum
    kost@s
  •  25-05-2006, 14:35 13318 σε απάντηση της 13315

Και πολύ καλά έκανες :)

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
  •  25-05-2006, 14:54 13320 σε απάντηση της 13299

Aυτές οι δυνατότητες δεν υπάρχουν στο core framework. Yπάρχουν 2 εμπορικά (όχι free) modules στο snowcovered που πιθανόν καλύπτουν τις ανάγκες σου :

SUBPORTAL SYSTEM / SHARED CONTENT

CONTENT SHARING

Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τους αλλά μάλλον ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  25-05-2006, 15:01 13322 σε απάντηση της 13320

ΟΚ θα τα κοιτάξω

Ευχαριστώ πολύ
    kost@s
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems