Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Bianry Deserialization σε C++ .NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò xabikos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος xabikos στις 08-06-2006, 15:27. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-06-2006, 01:44 13793

Bianry Deserialization σε C++ .NET

Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπιζω είναι το εξής: Ενώ έχω καταφέρει να κάνω το serialization κανονικά στα αντικείμενα δεν μπορώ να τα ανακτήσω όλα με την σειρά απο το αρχείο στο οποίο σώζονται. Ποιο αναλυτικά έστω οτι έχουμε την παρακάτω κλάση:
    [Serializable]
    __gc class Table{
    private:
        String* name;
        ArrayList* columns;
        ArrayList* typeColumns;
        String* primaryKey;
        int recordSize;
    };

Θέλω να αποθηκέυσω πολλά αντικείμενα της κλασης Table και μετά να τα ανακτήσω όλα ένα ένα. Όταν κάνω το Deserialization έχω μόνο το πρώτο αντικείμενο που βρίσκεται στο αρχείο. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μπορέσω να προσπελάσω όλα τα αντικείμενα;
    Ευχαριστώ!

My dream is to fly over the rainbow so high!!!!
  •  08-06-2006, 12:05 13800 σε απάντηση της 13793

Απ: Bianry Deserialization σε C++ .NET

Mipos mporeis na kaneis post ton codika tou serialization kai deserialization pou xrisimopoiis?

Pantos mia idea einai na kaneis Add se ena ArrayList ta Tables kai meta na kaneis

serialize to ArrayList. Telos kaneis deserialize to ArrayList kai perneis ola ta Tables.
    Palladinos Nick
    Software Engineer
    -----------------------
    The limits of my language mean the limits of my world. (Ludwig Wittgenstein)
  •  08-06-2006, 13:23 13805 σε απάντηση της 13800

Προς το παρών αυτό κάνω. Δηλαδή βάζω όλα τα Tables σε ένα ArrayList και μετά το γράφω και το ανακτώ, αλλά δεν μου φένεται και πολύ σωστό αν και δουλέυει μια χαρά. Νομίζω θα υπάρχει κάποιος τρόπος να προσπελάσω ένα ένα όλα τα αντικείμενα. Έψαξα πολύ αλλά βρήκα τρόπους χρησινοποιόντας MFC τρόπους. Για .ΝΕΤ δεν κατάφερα να βρω κάτι.
  •  08-06-2006, 14:54 13814 σε απάντηση της 13800

Μάλλον ψάχνεις σε λάθος σημείο. Πρέπει να κοιτάξεις γενικά .NET Serialization. Εδώ δεν χρησιμοποιείται κάποιος μηχανισμός της C++ αλλά ο μηχανισμός του .NET. Καλό μάλιστα θα ήταν να μεταφέρεις τη συζήτηση σε κάποιο άλλο forum για να πετύχεις περισσότερες απαντήσεις.

Έχεις δοκιμάσει να καλέσεις επανειλλημένα τη Deserialize?
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  08-06-2006, 15:27 13818 σε απάντηση της 13814

Δε ξέρω πως μπορώ να το μεταφέρω στο αντίστοιχο section για το .ΝΕΤ. Αν μπορεί κάποιος admin ας το κάνει.

Τώρα θα δοκιμάσω αυτό που είπες να καλέσω συνεχόμενα τη Deserialize
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems