thrylos wrote: |
Το να κλέψεις στην εξέταση είναι δύσκολο γιατί μπαίνεις χωρίς σημειώσεις για εξέταση και σε βιντεοσκοπούν.
Το να πλαστογραφήσεις το χαρτί είναι πάλι άσκοπο γιατί σχεδόν όλοι όσοι εκχωρούν πιστοποιητικά (εκτός από τη Sun) δίνουν κάποιο κωδικό με τον οποίο μπορεί κάποιος να επαληθεύσει εαν πράγματι έχεις πάρει τη πιστοποίηση.
Το θέμα όμως έιναι εαν πάνω στο πακέτο βάλουμε και κάποια έγχρωμα λογότηπα, αυξάνουμε την αξία μας.
Αυτό που διαβάζω είναι ότι στις πιστοποιήσεις μετράει και το πώς τις συνδυάζεις. Αν πχ έχει κάποιος MCSD + OCA developer;
Βλέπω ότι πολλές μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν κάποιες εταιρικές πιστοποιήσεις όπως ISO 9002. Γιατί να μην είναι χρήσιμες και οι πιστοποιήσεις για τον εργαζόμενο; |
|
Για το αν γίνεται να κλέψεις υπάρχουν εδώ γνώστες και μπορούν να μας πουν. Νομίζω ότι εξαρτάται απόλυτα από την εταιρεία που διεξάγει την εξέταση. Το βίντεο που λες μπορεί να μην έχει κασέτα μέσα... Πάντως εγώ (φαντάζομαι και ο kelman) όταν έλεγα για σκονάκι δεν έλεγα να κλέψεις αλλά να πας ξέροντας τα "SOS". Κακή διατύπωση μάλλον (η δική μου).
Έχω δει και τα ISO πως τα παίρνουν στην Ελλάδα οπότε αυτό μάλλον ενισχύει τον συλλογισμό μου και για τις πιστοποιήσεις...
Εις τον στρατό Καραμάνο δεν γίνονται διακρίσεις! Και επιστήμων να είσαι, σκατά θα καθαρίσεις!