Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Άδεια Χρήσης για css και Js

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Filaretos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Filaretos στις 02-10-2006, 20:46. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-10-2006, 13:56 17724

Άδεια Χρήσης για css και Js

Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα site της Microsoft ως template (συγκεκριμένα από http://www.live.com/).
    Θέλω να χρησιμοποιήσω τα css και Javascript που έχει το συγκεκριμένο site (όχι βεβαίως τα λογότυπα).
    Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα ωραία πράματα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω χωρίς άδεια ή είναι παράνομο.
    Φιλάρετος Σεβαστιάδης.

Albert Camus: Life is the sum of your choices.

•  02-10-2006, 20:07 17751 σε απάντηση της 17724

Απ: Άδεια Χρήσης για css και Js

Όσο νόμιμο είναι να χρησιμοποιείς τα περιεχόμενα οποιουδήποτε site, δηλαδή ... δεν νομίζω να επιτρέπεται. Αν δεν αναφέρει το ίδιο το site ότι επιτρέπεται η αντιγραφή των script, δεν νομίζω ότι μπορείς να τον αντιγράψεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν και να γράψεις κώδικα που χρησιμοποιεί τις ιδέες που θα βρεις εκεί.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  02-10-2006, 20:46 17756 σε απάντηση της 17751

Απ: Άδεια Χρήσης για css και Js

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή αν φτιάξω κάτι δικό μου που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργεία έχω πρόβλημα;

Το ρωτάω αυτό μέτα από το μεγαλό θέμα με τις πατέντες.

Ας υποθέσουμε ότι δεν χρησιμοποιώ τα JavaScript της Microsoft αλλά φτιάχνω κάτι δικό μου (όχι να αλλάξω τα ονόματα από τις συναρτήσεις και τις μεταβλητές) .

Πιθανόν το JavaScript που θα γράψω να έχει ομοιότητες με αυτό της Microsoft (αφού μιλάμε για την ίδια λειτουργικότητα).

Υπάρχει πρόβλημα με αυτό;

Φιλάρετος Σεβαστιάδης.

Albert Camus: Life is the sum of your choices.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems