Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργόντας ενα πρόγραμμα με VS 2005 kai Crystal

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nettraptor1. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nsouflis στις 15-12-2006, 10:16. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-12-2006, 09:58 22271

Δημιουργόντας ενα πρόγραμμα με VS 2005 kai Crystal

Εφτιαξα ενα πρόγραμμα με VS 2005 και χρησιμοποίησα τα embeded Crystal Reports που εχουν ,,,  στο Setup δημιουργεί ενα SETUP.EXE και ενα MSI αρχειο μαζι με αυτα και δυο folders με crystalReports (CRRedist2005_x86.msi) και dotnetfx για τον τελικο χρήστη που θα το εγκαταταστήσει

η ερώτηση ειναι η εξής χρειαζομε license για να πουλήσω μια τέτοια μικρη εφαρμογή που χρησιμοποιει 2 crystal τα οποια μου τα δίνει free το VS2005?

τιν εφαρμογή θέλω να την πουλήσω μονο 15 EURO.. και προορίζετε σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινο  τι πρεπει να χρειαστώ για να ειμαι καλυμένος νομικά? απλά την δίνω παιρνω τα χρήματα και ΟΚ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΒΟΗΘΕΣΤΕ!!
  •  15-12-2006, 10:16 22273 σε απάντηση της 22271

Απ: Δημιουργόντας ενα πρόγραμμα με VS 2005 kai Crystal

Αναφορικά με τα Crystal reports  εφόσον είσαι νόμιμος κάτοχος του Visual Studio 2005 και τα reports που θα διανείμεις θα τρέχουν από - μέσα από την εφαρμογή σου είσαι καλυμένος για το θέμα της διανομής σου . ( Tip μην ξέχασεις το Keycode στο setup )

Αναφορικά με την πώληση της εφαρμογής σου η συζήτηση με έναν λογιστή θα σου έλυνε πολλές απορίες
    Ανεξάρτητα από το ύψος του ποσού της πώλησης ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων αν θέλεις να είσαι Νόμιμος ορίζει την έκδοση παραστατικού πώλησης  και της απόδοσης του ΦΠΑ .

Συμβούλεψου έναν Λογιστή  και θα σε κατευθύνει στα βήματα που πρέπει να κάνεις

Καλή επιτυχία φίλε μου .

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems