Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ultrawebgrid: κάθετο orientation των πεδίων

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thdls55. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος thdls55 στις 16-12-2006, 12:17. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-12-2006, 15:55 22304

Ultrawebgrid: κάθετο orientation των πεδίων

Γεια σας και πάλι.
    Ψάχνω έναν τρόπο να εμφανίσω κάθετα τα πεδία ενός band του ultrawebgrid. Δηλαδή, το ένα κάτω από το άλλο, όπως π.χ. στο DetailsView control της Microsoft.

Έχω ακούσει ότι στο αντίστοιχο grid των windows forms υπάρχει το Orientation property, ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά. Γιατί δεν έχουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο...

Infragistics NetAdvantage 6.2/CLR 2.0

thanks
  •  15-12-2006, 19:40 22324 σε απάντηση της 22304

Απ: Ultrawebgrid: κάθετο orientation των πεδίων

Νομίζω πως θα σε βολεψει να μετατρέψεις το Dispay Layout του UltraGrid σε Card View

Δίνει το ίδιο περίπου Layout με το DetailsView, αλλά σαφώς πολύ, μα πολύ πιο παραμετροποιήσιμο.
  •  15-12-2006, 22:49 22330 σε απάντηση της 22304

Το WinGrid πολλή σωστα λεει ο evliatsas έχει στο displayLayout propertyCardView

Όμως δυστυχώς το WebGrid ver 6.1 CLR2.0 ΔΕΝ εχει τετοια δυνατότητα, Απο οσο εψαξα γιατι εγω δουλευω το WinGrid, Επλίζω να κανω λάθος

Νασος
    "Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  16-12-2006, 12:17 22339 σε απάντηση της 22304

Από ό,τι είδα κι εγώ, το layout αυτό υπάρχει μόνο στο win grid. Τα layouts του web grid είναι Flat, Hierarchical και Outlook. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές so far...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems