Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

small program that will make your mouse's scroll wheel work in VB6's code window

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò NasosT. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος patrick στις 03-06-2005, 13:01. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-06-2005, 20:25 2425

small program that will make your mouse's scroll wheel work in VB6's code window

Το βρήκα πολύ βολικό και το συστήνω.
    http://www.joebott.com/vb6scrollwheel.htm
  •  03-06-2005, 11:39 2433 σε απάντηση της 2425

Re: small program that will make your mouse's scroll wheel work in VB6's code window

Χε χε - πείτε με όπως θέλετε, αλλά ενώ με εκνευρίζει χρόνια αυτό το θέμα, ποτέ δεν είχα ψάξει να βρω λύση!

Σ' ευχαριστώ πολύ NasosT! Big Smile  Μου έφτιαξες τη μέρα!

Patrick
  •  03-06-2005, 12:48 2438 σε απάντηση της 2433

Re: small program that will make your mouse's scroll wheel work in VB6's code window

Το ίδιο αισθάνθηκα και εγώ όταν το βρήκα. 
    Το βρήκα την ημέρα που είπα θα προσθέσω σε κάθε πρόβλημα και ένα thread του μυαλού μου dedicated to google και προέκυψε αμέσως η λύση (όπως και πολλές άλλες).  Ισως θα μπορόύσε να γίνει μια συζήτηση για το πώς χρησιμοποιεί ο καθένας το google.  Θα προέκυπταν πολλά στον τομέα της παραγωγικότητος από την συζήτηση.
    Σ'ευχαριστώ για την λύση στο πρόβλημα των Γαλλικών (σεμινάριο στην Microsoft)

•  03-06-2005, 13:01 2441 σε απάντηση της 2438

Τον Γιώργο (gcapnias) πρέπει να ευχαριστήσεις για την λύση των Γαλλικών! Smile

Patrick
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems