Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Vb6

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gdem. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος raPhaeL στις 07-06-2005, 11:08. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-06-2005, 15:27 2495

Vb6

Εχω φτιάξει μια φόρμα εισαγωγής σε VB6. Χρησιμοποιώ validate event για κάποια textboxes. Εχω ένα button <καταχώρηση>, του οποίου την ιδιότητα default εχω θέσει true. Οταν πατάω Enter δεν ενεργοποιούνται  τα validate events των textboxes. 
    Τί πρέπει να κάνω ;

Γ. Δεμερτζής
  •  06-06-2005, 18:36 2503 σε απάντηση της 2495

Re: Vb6

Προσπαθώ να θυμηθώ αν είχαμε βρει λύση σ'αυτό το πρόβλημα...
    Δε μπορώ με τίποτα...
    Πάντως θυμάμαι ότι όντως το validate δεν ενεργοποιείται όταν πατάς το enter σε default κουμπί!
    raPhaeL θυμάσε τίποτα?

Καλύτερα πάντως κατά τη γνώμη μου να φτιάξεις δικιά σου function να κάνεις το validate και να την καλείς στο click του button...

There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
  •  06-06-2005, 18:43 2505 σε απάντηση της 2495

Αν στο click event του default κουμπιού έχεις στο τέλος "Unload Me", τότε δεν προλαβαίνουν να εκτελεστούν τα validate events, διότι τρέχει το unload πριν τους event handlers.  Πρέπει λοιπόν πριν το Unload να καλέσεις την ValidateControls.

Αν δεν έχεις Unload Me, τότε θέλει ψάξιμο!  Αν μπορείς, κάνε post τον κώδικά σου να το δούμε...

Patrick
  •  06-06-2005, 18:46 2507 σε απάντηση της 2505

By the way, αν δεν σου κάνει κόπο, άλλαξε τον τίτλο του μηνύματος σου σε κάτι πιο περιγραφικό, όπως "Το Validate Event δεν παίζει όταν έχω default κουμπί".  Ο τίτλος "VB6", όταν είσαι στο forum της VB6, είναι λίγο γενικός...Wink

Patrick
  •  07-06-2005, 11:08 2538 σε απάντηση της 2495

Ειναι γνωστό BUG : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;189923

Sex is like programing; One mistake, and you will have to support it for the rest of your life…
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems