Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Complex Arithmetic Lib

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jstark. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος jstark στις 09-06-2005, 01:15. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-06-2005, 23:28 2561

Lightning [li] Complex Arithmetic Lib

Χαιρετε,
    εχω δημιουργήσει μια απλη βιβλιοθηκη που προσφερει τις βασικες  δυνατοτητες για χρήση μιγαδικών αριθμών σε περιβάλλον .NET. Μιας και η βιβλιοθήκη είναι ακόμη σε πρωταρχικό στάδιο, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το design, κλπ. Επίσης, αν κάποιοι έχουν το χρόνο (εγώ αυτή τι στιγμή αδυνατώ λόγω εξεταστικής) να τσεκάρουν την ορθή λειτουργία έστω κάποιων από τις ρουτινες θα το εκτιμούσα Smile.
    Υπάρχει τρόπος να γίνει upload ο κώδικας κάπου στο site, ώστε να είναι προσβάσιμος από κάθε ενδιαφερόμενο;

Ευχαριστώ
  •  08-06-2005, 01:32 2568 σε απάντηση της 2561

Re: Complex Arithmetic Lib

Καλώς ήρθες jstark και χαίρομαι που κάνεις μία τόσο "δυναμική" αρχή!  Οι περισσότεροι ντρέπονται, φοβούνται, ή δεν θέλουν να μοιραστούν τον κώδικά τους!  Μπράβο!

Ενεργοποίησα τα attachments και σε αυτό το forum, οπότε θα πρέπει να μπορείς να ανεβάσεις τον κώδικα σαν attachment.  Αν δεν τα καταφέρεις, let me know!

Patrick
  •  09-06-2005, 00:59 2590 σε απάντηση της 2561

Λοιπον, δεν ειναι κάτι το εκπληκτικο, το αρχισα απλα για να θυμηθω τα βασικά της γλώσσας μιας και ειχα αρκετο καιρό να ασχοληθω. Αν όλα κυλίσουν ομαλά, εχω σχεδιάσει μια ΟΟ Matrix βιβλιοθήκη (θα μου πειτε, υπάρχουν εκατοντάδες, σωστό, αλλά πιστεύω ότι έχω να δώσω κάτι παραπάνω) που περιλαμβάνει εκτός από dense πίνακες (σε διάφορες μορφές), και αραιούς (sp***) πίνακες όλων των βασικών μορφών. Προφανώς θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για κάθε λογής πράξη γραμμικής άλγεβρας (πχ επίλυση εξισώσεων κλπ). Μόλις χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα (εξεταστική, διπλωματική κλπ), μέσα στο καλοκαίρι θα δώσω τη δομή της βιβλιοθήκης ώστε να μου πείτε τη γνώμη σας.

Όσον αφορά το rar αρχείο, περιλαμβάνει τα εξής βασικά αρχεία :
    Complex.cs  (complex data type)
    CMath.cs  (αντίστοιχα με την System.Math)
    CArray.cs (αυτό αγνοήστε το)

Αν κάποιος θέλει να τσεκάρει καμια ρουτίνα θα το εκτιμούσα να μου πει τη γνώμη του και να κάνει και διορθώσεις αν θέλει.

Ευχαριστώ

Γιάννης Φουρκιώτης
    Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός
  •  09-06-2005, 01:05 2592 σε απάντηση της 2590

Μιας και το rar δεν ανεβαίνει, θα τα ανεβάσω ένα ένα.

αρχείο Complex.cs

------------
    Ακυρο Sad

Κατι δεν κανω καλά  ? Τι αρχεία μπορώ να κάνω upload ?
  •  09-06-2005, 01:10 2593 σε απάντηση της 2592

zip;cab;jpg;gif;png;mpg;mpeg;avi;wmv;wma;mp3;ra;rm;sql;txt

Αυτά είναι τα default που είχε...  Έβαλα και το .rar.

Για ξαναδοκίμασε...

Patrick
  •  09-06-2005, 01:15 2594 σε απάντηση της 2590

Συνημμένα: CLIB.rar

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems