Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ .ΝΕΤ 5.0 ΚΑΙ SQL2005 ME MULTI INSTANCE

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò willy. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος willy στις 21-05-2007, 13:29. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-05-2007, 06:54 31832

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ .ΝΕΤ 5.0 ΚΑΙ SQL2005 ME MULTI INSTANCE

ΕΧΩ ΕΝ PDA ME .NET5 KAI ΣΥΝΔΕΟΜAI ΜΕΣΩ ACTIVESYNC 4.5 ME MIA ΒΑΣΗ ΣΕ SQL 2005 OTAN O SQL ΕΧΕΙ ΑΠΛΟ INSTANCE ΔΗΛΑΔΗ SQLSERVER ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ INSTANCE ΠΧ SERVER\SQL2005 TOTE TO PDA ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ME TON SQL ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ SQL SERVER , ΑΝ ΒΑΛΩ ΚΑΡΤΑ WF ΣΤΟ PDA TOTE H ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ACTIVESYNC 4.5

•  16-05-2007, 09:56 31836 σε απάντηση της 31832

Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ .ΝΕΤ 5.0 ΚΑΙ SQL2005 ME MULTI INSTANCE

Καταρχήν, είναι πολύ καλύτερο να γράφεις με μικρά παρά όλο κεφαλαία γράμματα. Όταν γράφεις με κεφαλαία θεωρείται ότι φωνάζεις, και οι περισσότεροι δεν θέλουν να ακούνε φωνές. Άσε που είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστα. Δεν είναι σπάνιο μία κακογραμμένη ερώτηση να μείνει αναπάντητη για μέρες.

Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν θα κατηγορούσα αμέσως το ActiveSync. Με τί connection string συνδέεσαι στον SQL Server? Ορίζεις το όνομα του Instance που θέλεις στο connection string? Ο SQL Server στον οποίο συνδέεσαι έχει default instance?

Τέλος, δεν υπάρχει .NET 5. Το .ΝΕΤ φτάνει μέχρι την έκδοση 3. Μήπως εννοείς κάτι άλλο? CE.NET 5? Windows Mobile 5?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  21-05-2007, 13:29 32039 σε απάντηση της 31836

Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ .ΝΕΤ 5.0 ΚΑΙ SQL2005 ME MULTI INSTANCE

Εχεις απόλυτο δίκιο θα γράφω με τα σωστά γράμματα.

Το connection string που εχω ειναι το

ConString = "User ID=sa;Password=123;data source= 'WILLYNOTEBOOK\SQL2005';Initial Catalog=DTASWISS;"

Το σύστημα μου εχει  SQL2000 και SQL2005 ο default instance ειναι στο 2000.

Τελος το λειτουργικό ειναι το CE.NET 5

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems