Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ C

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò alexioan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Thiseas στις 05-06-2007, 22:39. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-05-2007, 15:00 32090 σε απάντηση της 32087

Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ C

Για να παίξεις με Visual Studio, επέλεξε να μην κάνεις χρήση precompiled headers (σε Win32 console application για C++). Έτσι ο κώδικας σου (ως source) θα μπορεί να τρέχει και με άλλους compilers. Αυτό το αναφέρω διότι μπορεί να υπάρχει ως απαίτηση ο κώδικας να τρέχει από συγκεκριμένο compiler, κάτι που το έχω συναντήσει πολλές φορές. Βέβαια, το αρχείο με τον κώδικα σου θα έχει κατάληξη .cpp, κάτι που δεν σε πειράζει. Επίσης μπορείς να το κάνεις .c για λόγους ομοιομορφίας.

Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
  •  23-05-2007, 01:52 32114 σε απάντηση της 32000

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

•  05-06-2007, 22:39 32639 σε απάντηση της 32114

Σχεδόν ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα σοβαρά  βιβλία σε C απαντούν ακριβώς στα προβλήματα σου, τα οποία αποτελούν κλασικά προβλήματα υλοποίσης δομών δεδομένων, βλέπε Δένδρα, Λίστες, Στοίβες, κλπ κλπ.

Όσο αφορά στα 700 ευρώπουλα + το ΕΑΠ κλπ κλπ.... δεν ξέρω κατα πόσο είναι αυτοσκοπός ένα χαρτί που δεν θα έχει αντίκρυσμα παρά ένα αντίκρυσμα χωρίς χαρτί...

Για τον χρόνο τώρα: Ένας δάσκαλος, μου έλεγε κάποτε όταν του κλαιγόμουνα οτι δεν προλαβαίνω κλπ κλπ... : αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις κάτι που σ' αρέσει πραγματικά τότε.... να μεγαλώσεις την μέρα. Αν δεν μπορείς,... κάνε κάτι άλλο!

Nothing to declare...
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems