Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Διαδρομή ImageUrl σε άλλο project

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò loukas_l. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nullvoid στις 07-06-2007, 13:09. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-06-2007, 12:31 32712

Διαδρομή ImageUrl σε άλλο project

Έχω φτιάξει ένα solution με δύο web application projects.

Το ένα είναι το "admin" και το άλλο το "site". Στο "admin" κάνω upload κάποιες φωτογραφίες που τις αποθηκεύω σε ένα φάκελο με όνομα "images".

Έτσι πάω στο "site" τοποθετώ κάποια image control όπου θέλω να εμφανίζεται η φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στο project "admin" και στο φάκελο

images.

Ποίος είναι ο σωστότερος τρόπος που μπορώ να το επιτύχω.

Ευχαριστώ. 

•  07-06-2007, 12:49 32714 σε απάντηση της 32712

Απ: Διαδρομή ImageUrl σε άλλο project

από τη στιγμή που είναι σε διαφορετικά Web Apps, δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. π.χ. μπορείς να κάνεις deploy τις εφαρμογές ακόμα και σε διαφορετικούς web servers!

Θα πρότεινα στο "site" να έχεις στο Web.Config το "http://www.to-domain-poy-brisketai-i-efarmogi-admin.com/admin/images/" ώστε να μπορείς να το ρυθμίσεις εύκολα αν αλλάξει.
    Οπότε να δίνεις κάτι σαν AppSettings["to-url-base"] + "image1.jpg"

Αυτός είναι ένας τρόπος.
  •  07-06-2007, 13:01 32715 σε απάντηση της 32714

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αρα μήπως είναι λάθος η τακτική μου που έβαλα το admin σε άλλο web application?

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να το βάλω στο web application του site και να φτιάξω εκεί ενα φάκελο admin?

•  07-06-2007, 13:09 32717 σε απάντηση της 32715

Α βέβαια, αν είναι τόσο στενά συνδεδεμένα τα 2 web applications αυτό θα ήταν το καλύτερο !
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems