Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Eμφάνιση των headers σε ένα κενό GridView

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò amargar. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος zak στις 11-07-2007, 16:20. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-07-2007, 15:44 33499

Eμφάνιση των headers σε ένα κενό GridView

Καλησπέρα ,
    έχω ένα GridView στο .ΝΕΤ 2 το οποίο δεν εμφανίζεται όταν δεν υπάρχουν δεδομένα σε αυτό. Με το που γεμίζει από το DataSource τότε εμφανίζεται.
    Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το λύσω. Δοκίμασα το EmptyDataTemplate αλλά δεν κατάφερα να το λύσω.

Ευχαριστώ
  •  10-07-2007, 16:49 33504 σε απάντηση της 33499

Απ: Eμφάνιση των headers σε ένα κενό GridView

Αν κατάλαβα την ερώτησή σου σωστα, το gridview στο εμφανίζει αλλά δεν βγάζει τα column headers. Αυτό επειδη κάνει autogenerate όταν φορτώνεται το datasource. 2 λύσεις που σκέφτομαι είναι είτε να δημιουργήσεις τα columns χειροκίνητα είτε κατά το Load της φόρμας να γεμίζεις το gridview με ένα κενό dataset οπότε έτσι διαβάζει τα columns και τα δημιουργεί...
  •  10-07-2007, 18:06 33510 σε απάντηση της 33504

Στο GridView υπάρχουν τα colums τα οποία κάνουν bind από το dataSet. Το πρόβλημα είναι ότι με το που ξεκινάει η σελίδα δε φαίνεται καθόλου το GridView ενώ μόλις κάνω αναζήτηση κάπου στην φόρμα τότε εμφανίζεται με τα δεδομένα. Η λύση που πρότεινες με ένα κενό dataSet δεν μπορεί να εφαρμοσθεί γιατί έχω ένα template στο GridView με κουμπιά διαγραφής και ενημέρωσης.
    Αυτό που θέλω είναι να εμφανίζονται μόνο τα headers του GridView κατά το φόρτωμα της σελίδας και μετά την αναζήτηση να εμφανίζονται τα δεδομένα, κάτι που το έχω κάνει ήδη.

Ευχαριστώ
  •  11-07-2007, 11:45 33528 σε απάντηση της 33510

Έχω την εντύπωση ότι το gridview δεν παράγει καθόλου html αν δεν γίνει databind.

Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσεις το databind με κενό datasource. Μη σε ανυσηχούν τα κουμπιά, λογικά δεν θα εμφανιστούν ούτε αυτά.

•  11-07-2007, 16:20 33534 σε απάντηση της 33528

agmarios:
    Έχω την εντύπωση ότι το gridview δεν παράγει καθόλου html αν δεν γίνει databind.

Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσεις το databind με κενό datasource. Μη σε ανυσηχούν τα κουμπιά, λογικά δεν θα εμφανιστούν ούτε αυτά.

Τώρα το είδα ότι πρόκειται για webformEmbarrassed
    Αυτό που λές για το databind ισχύει.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems