Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Combo box στην Access

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò ablade. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος ablade στις 31-08-2007, 14:49. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-08-2007, 15:32 34571

Combo box στην Access

Μπορώ σε ένα combo box όταν πληκτρολογώ τα πρώτα γράμματα να δείχνει απο κάτω μόνο τις επιλογές με τα γράμματα που υπάρχουν και όχι όλες τις τιμές? Επίσης, αν γίνεται να ανοίγει αυτόματα προς τα κάτω χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το βελάκι.

ΥΓ. Στο πεδίο δεν μπορούν να μπούνε τιμές εκτός λίστας.

•  31-08-2007, 10:06 34629 σε απάντηση της 34571

Απ: Combo box στην Access

Με μια γρήγορη ματιά, κάνει auto completion καθώς γράφεις. Επίσης αν πατήσης Alt+κάτω βέλος θα σου ανοίξει τη λίστα για να επιλέξεις. Δε ξέρω αν αυτό ψάχνεις. Πιθανά να μπορείς να περιορίζεις τις δυνατές επιλογές με κώδικα, αλλά σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω.

System crashed: Coffee_Cup.Content is null
    Please assign coffee to Content and press any key to continue and any other key to cancel

Καλέας Κων/νος
  •  31-08-2007, 14:49 34636 σε απάντηση της 34629

Απ: Combo box στην Access

1. Auto completion κάνει αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θέλω γιατί όταν οι επιλογές είναι πολλές δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εκτός και αν θέλεις την πρώτη αλφαβητικά επιλογή.

2. Το ξέρω ότι με alt ανοίγει η λίστα όπως και με το βελάκι. Θα ήθελα όμως αν γίνεται να ανοίγει αυτόματα. Το έχω δει σε διάφορα προγράμματα (μέχρι και σε σελίδες στο διαδίκτυο αν δεν κάνω λάθος) και θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται και στην Access.

Thnx anyway

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems