Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ρύθμιση ώρας σε φορητό τερματικό από desktop εφαρμογή

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Πέτρος Αμοιρίδης στις 21-09-2007, 14:45. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-09-2007, 10:28 34984

Ρύθμιση ώρας σε φορητό τερματικό από desktop εφαρμογή

Έχω υλοποιήσει το αντίστροφο, Δηλαδή να ρυθμίσω την ώρα σε φορητό τερματικό μέσα από κώδικα στο φορητό. Έφτιαξα στην ουσία ένα SNTP client στο φορητό.
    Τώρα όμως που χρειάζομαι να ρυθμίζω την ώρα σε φορητό από μια desktop εφαρμογή. Έχετε καμιά ιδέα πως θα γίνει αυτό.
    Το φορητό τερματικό έχει σταθερή IP και winCE 4.2. Κλασσικά VB.net 2005 windows forms για την desktop εφαρμογή.

Manos
  •  21-09-2007, 14:21 35231 σε απάντηση της 34984

Απ: Ρύθμιση ώρας σε φορητό τερματικό από desktop εφαρμογή

Θα ήθελες ας πούμε να πατάς ένα κουμπί στο Desktop και να ρυθμίζεται η ώρα του φορητού βάσει της ώρας του Desktop; Το φορητό θα είναι συνδεμένο με ActiveSync;

Πέτρος

Πέτρος
  •  21-09-2007, 14:33 35233 σε απάντηση της 35231

amiridis:
    Θα ήθελες ας πούμε να πατάς ένα κουμπί στο Desktop και να ρυθμίζεται η ώρα του φορητού βάσει της ώρας του Desktop;

Ακριβώς αυτό είναι το σενάριο

amiridis:
    Το φορητό θα είναι συνδεμένο με ActiveSync;

Όχι το φορητό συνδέεται με ethernet καλώδιο με το δίκτυο και έχει στατική IP

Manos
  •  21-09-2007, 14:45 35234 σε απάντηση της 35233

Για να εκτελέσεις κώδικα στον Desktop που να αλλάζει την ώρα του φορητού φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά δε νομίζω να γίνεται. Αυτό που φαντάζομαι ότι θα έπαιζε είναι να ειδοποιήσεις κάπως το φορητό από το Desktop ώστε να αλλάξει την ώρα μόνο του βάσει κάποιας παραμέτρου που θα του στείλεις. Δεν ξέρω αν παίζει το RAPI εκτός ActiveSync, αλλά αν παίζει θα μπορούσες να εκτελέσεις κάποια εφαρμογή που θα υπάρχει ήδη στο φορητό περνώντας την ώρα σαν παράμετρο στην εφαρμογή.

Ίσως να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, αλλά δεν τον ξέρω.

Πέτρος

Πέτρος
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems