Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με App_Code σε hoster

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gspiros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gspiros στις 28-09-2007, 14:40. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-09-2007, 12:41 35557

Πρόβλημα με App_Code σε hoster

Καλημέρα,
    Είχα φτιάξει μια απλή web εφαρμογή που περιείχε κάποιες κλάσσεις σε ένα αρχείο .cs μέσα στο App_Code.
    Στον υπολογιστή μου όλα δουλεούν καλά, όταν όμως ανέβασα την εφαρμογή σε ένα hoster, δεν μπορούσε να εντοπιστεί το αρχείο .cs.
    Τι πρέπει να κάνω?
    Τα αρχεία δεν τα έκανα compile στο hoster, απλά τα ανέβασα με ένα ftp.
    Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, απλά το λέω...
    Ευχαριστώ!
  •  28-09-2007, 12:56 35559 σε απάντηση της 35557

Απ: Πρόβλημα με App_Code σε hoster

Τι εννοείς δεν μπορεί να το εντοπίσει; Αν μπορείς δώσε το μήνυμα λάθους που παίρνεις. Λογικά, αν έχεις κάνει compile δεν θα υπάρχει αρχείο .cs αλλά .dll .  
    View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  28-09-2007, 13:40 35563 σε απάντηση της 35559

Λοιπόν:

Compilation Error

Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS0246: The type or namespace name 'test' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Προφανώς θα χρειαστεί
    assembly reference όπως αναφέρεται, αλλά πωςθα το κάνω αυτό?
  •  28-09-2007, 14:34 35571 σε απάντηση της 35563

Ή ανέβασες λάθος αρχεία ή ξέχασες κάποια. Το Visual Studio έχει την δυνατότητα να κάνει όλο το site compile σε ένα ή περισσότερα dll. Οι σελίδες παραμένουν αλλά δεν εκτελούνται πλέον, καθώς ο κώδικας τους έχει μεταφερθεί όλος στα dll.  Για να ανεβάσεις τα αρχεία στο server θα πρέπει να επιλέξεις Publish Web Site και να δώσεις ένα τοπικό path. Το Visual Studio θα κάνει compile όλα τα αρχεία και θα βάλει εκεί τα απαραίτητα dll και τις (κενές πλέον) σελίδες. Αυτά τα αρχεία θα πρέπει μετά αν ανεβάσεις στον host.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  28-09-2007, 14:40 35574 σε απάντηση της 35571

Το γνωρίζω αυτό για το publish και τα dll, αλλά εγώ τα ανέβασα όλα (με ftp) όπως ήταν, με τους κώδικες και έτσι θέλω να τα δοκιμάσω. Γίνεται?
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems