Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Sql injection σε συγκεκριμενο site

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παπαδημητρίου Γεώργιος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 28-10-2007, 19:45. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-10-2007, 20:04 36675

Sql injection σε συγκεκριμενο site

Γεια χαρά,

με αρκετο κοπο και ιδρωτα (και την βοηθεια σας φυσικα) καταφερα να φτιαξω την πρωτη έκδοση της προσωπικης μου ιστοσελιδας σε Asp.NET.

Με απασχολεί ομως το θεμα του Sql injection.
    Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σας προσκαλεσω - προκαλεσω να κανετε sql injection στην προσωπικη μου ιστοσελιδα και να μου μεταφερετε τις γνωμες σας - αποψεις σας.

Δεν ξερω εαν θεωρηθει διαφημιση απο τους moderators της dotnetzone.gr γι αυτο και δεν αναφερω την ονομασια της ιστοσελιδας μου.
    Υπαρχουν ομως και τα Προσωπικα μηνυματα. Big Smile

Σας ευχαριστώ.

•  28-10-2007, 09:19 36730 σε απάντηση της 36675

Απ: Sql injection σε συγκεκριμενο site

Αν είναι προσωπική ιστοσελίδα και δεν διαφημίζεις έμμεσα ή άμεσα κάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις το link εδώ. Άσε που καλό θα ήταν να ενημερώσεις το profile σου με το url της ιστοσελίδας σου.
    Όσο για το sql injection αν χρησιμοποίησες parameters στα queries σου δεν έχεις πρόβλημα.

Manos
  •  28-10-2007, 11:04 36731 σε απάντηση της 36730

manosB:
    Αν είναι προσωπική ιστοσελίδα και δεν διαφημίζεις έμμεσα ή άμεσα κάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις το link εδώ. Άσε που καλό θα ήταν να ενημερώσεις το profile σου με το url της ιστοσελίδας σου.
    Όσο για το sql injection αν χρησιμοποίησες parameters στα queries σου δεν έχεις πρόβλημα.

Ok then!

kickstart.gr Ενημέρωσα και το profile Wink
    Δυστηχώς στα queries δεν χρησιμοποιώ sql paramaters ακόμη...

•  28-10-2007, 19:45 36740 σε απάντηση της 36731

Καλύτερα να μετατρέψεις πρώτα τα query string σου σε parameterized queries ή stored procedures και μετά να ζητήσεις να δοκιμάσουμε αν συμβαίνε sql injection. Έτσι κι αλλιώς, δεν φαίνεται να δουλεύει το registration για να μπορέσει κανείς να δοκιμάσει να δώσει κάποιο "πειραγμένο" string.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems