Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Επιτέλους!!! Γράφω ελληνικά στον Internet Explorer!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος jded στις 12-11-2004, 16:20. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-11-2004, 02:09 415

Επιτέλους!!! Γράφω ελληνικά στον Internet Explorer!!!

Ναι, ξέρω - ακούγεται παράξενο, αλλά παιδευόμουν με αυτό το πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό!  Έτσι, στα καλά του καθουμένου (πριν αρκετούς μήνες), σταμάτησε ο IE να δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες σε textboxes και φόρμες γενικώς (τα έκανε όλα κινέζικα).  Στην αρχή δεν με ενοχλούσε (καθότι πρέπει να ομολογήσω ότι δεν χρησιμοποιώ τον IE σαν βασικό μου browser Embarrassed), αλλά στο dotNetZone δεν μπορούσα να κάνω σωστά post αν δεν χρησιμοποιούσα IE - δεν έπαιζε το rich text formatting.

Τι έφταιγε λοιπόν και ο Explorer μου δεν γούσταρε να γράψω ελληνικά?  Μα τι άλλο από το Google Toolbar! (άσχετο???)  Και πως σταμάτησε ξαφνικά να παίζει?  Υποθέτω ότι αυτό το toolbar κάνει update τον εαυτό του, και σε ένα από τα updates, αποφάσισαν οι φίλοι μας στο Google (τους οποίους κατά τ' άλλα εκτιμώ και θαυμάζω!) να μας μετατρέπουν τα ελληνικά σε wingdings!

Αυτά τα ωραία - ας είναι καλά ένας Ρώσος που είχε το ίδιο πρόβλημα!

Patrick
  •  09-11-2004, 20:54 417 σε απάντηση της 415

Re: Επιτέλους!!! Γράφω ελληνικά στον Internet Explorer!!!

Και εγώ νόμιζα ότι η Microsoft έφτιαξε ειδική έκδοση IE για το PC σου! Wink

Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
  •  12-11-2004, 16:20 449 σε απάντηση της 417

Re: Επιτέλους!!! Γράφω ελληνικά στον Internet Explorer!!!

Εγώ το είχα πάθει πιο πριν.... Αλλά δε με έννοιαζε και πολύ, χάρη στον Opera και τώρα στον Firefox!!!
    Το κακό με τον Patrick είναι ότι άργησε να το βρει....
    Έχω κάνει ήδη format!!! Sad

There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems