Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα σε Sockets

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò JohnL. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος JohnL στις 05-06-2008, 15:40. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-06-2008, 01:41 42652

Πρόβλημα σε Sockets

Έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί Sockets, για να επικοινωνεί μέσω telnet. Όσο το τρέχω από το Visual Studio me F5 (Debug), αυτό τρέχει κανονικά και συνδέεται με τη συσκευή.

Όταν το κάνω build όμως και το τρέχω εκτός Visual Studio, μου πετάει το παρακάτω, αν και του δίνω αρκετό χρόνο για να επικοινωνησει σωστά....

System.Net.Sockets.SocketException: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond

Ο κώδικας:

s = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    iep = new IPEndPoint(addr[0],port);
    s.Connect(iep) ;

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

•  05-06-2008, 15:27 42691 σε απάντηση της 42652

Απ: Πρόβλημα σε Sockets

εμ, δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει λάθος.

δοκίμασες να κάνεις capture την IP 'κίνηση' να δεις τι στέλνει ο κωδικάς σου;

το wireshark είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για αυτή την δουλειά.

•  05-06-2008, 15:40 42692 σε απάντηση της 42691

Απ: Πρόβλημα σε Sockets

Είναι αστείο.... αλλά με το σημερινό restart έπαιξε κανονικά... Α εγκατέστησα και το .net 3.5 SP1 beta 1 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε λόγω αυτού...Tongue Tied

Απότι θυμάμαι πάντως, χτες, δεν έστελνε τίποτα επειδή το κοίταξα απο wireshark...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems