Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

design σε visual studio 2005

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος DaltonGR στις 21-07-2008, 08:20. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-05-2008, 14:05 41922

design σε visual studio 2005

Καλημέρα,

Εχω ξεκινήσει σιγά σιγά να μαθαίνω asp.net, για προσωπική χρήση, στο visual studio 2005 που έχω δεν μπορώ να κάνω ένα σωστό design. Όλα βγαίνουν αλλιώς όπως τα έχω βάλει στην φόρμα. μια ερώτηση όταν φτιάχνετε μια σελίδα χρησιμοποιείται το visual studio και για τον σχεδιασμό της σελίδας; ένα απλό site θέλω να φτιάξω με βάση δεδομένων access απο πίσω. οτιδήποτε ιδεές είμαι όλος αυτιά.

Μην με παρεξηγήσετε είμαι πολύ νέοπας σε asp.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

•  12-05-2008, 14:18 41925 σε απάντηση της 41922

Απ: design σε visual studio 2005

Εγώ θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα έτοιμο xhtml/css template. Υπάρχουν παρα πολλά δωρεάν. Στο http://www.freecsstemplates.org/ μπορείς να βρείς αρκετά. Και μετα να δουλέψεις πάνω σε αυτό.

Οταν λες πως όλα βγαίνουν αλλιώς τι ακριβώς εννοείς ?

•  18-07-2008, 15:24 43527 σε απάντηση της 41925

Επειδή θέλω να φτιάξω την σελίδα απο την αρχή χωρίς την χρήση templates, πως μπορεί κάποιος με το visual studio 2005, να δημιουργήσει απο το μηδέν μία σελίδα. Η σελίδα που θέλω να φτιάξω θα έχει και βάση δεδομένων απο πίσω, αν ήταν στατική θα χρησιμοποιόυσα dramweaver. Είμαι καινούργιος σε αυτόν τον τομέα, όταν παράδειγμα φτιάχνετε εσείς σελίδα αλλού κάνετε το σχεδιαστικό μέρος των σελίδων και μετά με visual studio το προγραμματιστικό μέρος;

Ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να είμαι κατανοητός...

•  18-07-2008, 15:56 43529 σε απάντηση της 43527

Φίλε μου έχεις έρθει κατευθείαν από win forms έτσι? Big Smile

Λοιπόν καταρχήν ξέχνα τον designer των forms και μάθε HTML. Για να σχεδιάσεις κάτι της προκοπής πρέπει να γράφεις στο source κατευθείαν pure html ώστε να έχεις κάποιο αποτέλεσμα.
    Επίσης τα asp.net controls μεταμορφώνονται με την χρήση των κατάλληλων css. Ψάξε για τέτοια παραδείγματα στο δίκτυο.

Εν συντομία τουλάχιστον για τα βασικά πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με HTML.

Manos
  •  18-07-2008, 16:43 43531 σε απάντηση της 41922

Επίσης ένα πολύ καλό site με καλές αναφορές για ξεκίνημα ...Smile
  •  21-07-2008, 08:20 43561 σε απάντηση της 41922

Καλημέρα,

Πολύ καλά το κατάλαβες απο winforms και προσπαθώ να αρχίσω με web forms για δική μου ευχαρίστηση αλλα όλα μου φαίνονται βουνό τώρα. HTML ξέρω απο την σχολή οπότε θα προσπαθήσω. Ευχαριστώ.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems