Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κρίση στην Ελληνική αγορά εργασίας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thrylos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Johnnyxp64 στις 22-09-2008, 01:03. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-09-2008, 13:15 44804

    Κρίση στην Ελληνική αγορά εργασίας

    Ο όμιλος A έχει προβλήματα με τον OTE και στο φώς της δημοσιότητας βγαίνουν τρομακτικά πράγματα για το μέλλον του ομίλου.
    Η εταιρεία Σ κλείνει εργοστάσιο και απειλούνται εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
    Τί γίνεται; Αντί να δημιουργούνται νέες θέσεις στην τεχνολογία, χάνονται θέσεις εργασίας;
    Τί συμβαίνει;


    Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  21-09-2008, 13:50 44805 σε απάντηση της 44804

    Απ: Κρίση στην Ελληνική αγορά εργασίας

    .. αυτό είναι μόνο η αρχή τις κάτω βόλτας. Δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και έξω - να ένα πρόσφατο άρθρο: http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4613

    Όλα ξεκινούν από την έλλειψη χρήματος και ανταγωνισμού. :(

     


    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  21-09-2008, 22:04 44809 σε απάντηση της 44805

    Απ: Κρίση στην Ελληνική αγορά εργασίας

    Η NVidia δεν είναι παράδειγμα που έχει άμεση σχέση γιατί έχει σοβαρά προβλήματα με ελαττωματικές παρτίδες προϊόντων τις οποίες αποσύρει και έπεσε η μετοχή της σαν πέτρα και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί για να μην...κλείσει.
    Το θέμα είναι ότι η η Ελλάδα χάνει δουλείες οι οποίες δεν αναπληρώνονται.
    Διάβαζα στην BCS (Βρετανικό επιμελητήριο πληροφορικών) ότι εκεί φέτος προβλέπεται ασφάλεια και συγκριτικά καλύτερες (αλλά όχι σπουδαίες) αυξήσεις από άλλους επαγκελματικούς κλάδους.


    Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  22-09-2008, 01:03 44813 σε απάντηση της 44809

    Απ: Κρίση στην Ελληνική αγορά εργασίας

    αμεση σχεση εχει με τα χρηματα αν η εταιρει ειχε το χρημα να αντεξη τα λαθη που εγιναν δεν θα εδιωχνε 300+ ατομα!

    το ανεφερα ως παραδειγμα οτι οι ενω για το λαθος ευθυνοντε 1-5 άτομα που καναν λαθη στον σχεδιασμο η δεν τα ελεξαν σωστα, την "νυφη" θα την πληρωσουν 300+ ατομα που δεν θα φταινε σε τιποτα και απλα θα ηταν εργατες για να μοιωση την χασουρα η εταιρεια.

    Με την Ελλαδα ειναι ακομα χειροτερα φιλε, ξερεις οτι καθε τοσο περνουμε ενα σκασμο σε κονδυλια και χρηματα για βοηθει και αναπτυξη των τεχνολογιων και πληροφορικης απο την Ε.Ε και τελικα κανουν οι ιδιοι οι υπουργοι 2-3 εταιρειες προσλαβανουν 20 προγραμματιστες για κανα χρονο και αφου φανε ολα τα εκατομυρια την κλεινουν και τους πετανε στο δρομο!

    εχω φιλαρακι που την πατησε ετσι για project της Αεροποριας....τελος παντον.

    λεφτα ερχονται αλλα δεν μενουν για εσενα κι για μενα, τα τρωνε τα κορακια με τις γραβατες και πετανε ψυχουλα στην καλητερη σε εμας αφου πρωτα μας εχουν εκμεταλευτει!

    ωρες ωρες λεω "ειμαι υπερηφανος που ειμαι Ελληνας, αλλα πλεον ντρεπομαι που ζω στην Ελλαδα!" το λεω και με ποναει αλλα ειναι η πικρη αληθεια!

    και περα απο την πληροφορικη εδω στην Θεσ/κη μολις κλεισανε 2 εργοστασια, το μεγαλητερο της Siemens, γιατι? γιατι βγηκε στην φορα η μιζα και για χτυπησουν την εξουσια κλεινουν τα εργοστασια τα πανε αλλου αφηνουν ανεργους εκατονταδες ανθρωπους ολων των ηλικιων, και οι εταιριες χτυπανε την κυβερνηση με τον καλητερο τροπο! περνουν τις επενδυσης απο την χωρα μας αφου δεν εχουν πλεον συμφεροντα ή αυτα βγαινουν στη φορα! και ποιος την πληρωνει παλι τη νυφη? ο Κωστακης? ο Γιωργακης? η Νατασσα? κανεις απο αυτους! αυτοι εχουν μονο πολιτικο τιμημα, εμεις παλευουμε να τα βγαλουμε περα.

    δεν θελω να το κανω πολιτικο ζητημα, δεν θα βγει ακρη, αλλα τα κανουν σκατα σε αυτη τη χωρα δεκαετιες τωρα! κανε ρε μεγαλε την κομπινα φαε, οκ, αλλα δωσε ρε και στον πολιτη να ευχαριστηθει και να μας ριξεις σταχτη στα ματια! αντι για 5 βιλες φτιαξε 4 ρε μεγαλε και δωσε και στον εργατη ψωμι, Αφου εχεις γιατι εισαι παντα πλεονεκτης?

    ax......
    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems