Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Template web sites σε ASP.net

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò sql100. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Δημήτρης Γκανάτσιος στις 25-09-2008, 12:47. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-09-2008, 23:33 44833

Template web sites σε ASP.net

Έχω εμπειρία σε προγραμματισμό με C# (windows applications) και SQL Server όχι όμως σε ASP.net (έχω ασχοληθεί μόνο με web services και λίγο με πολύ απλές σελίδες). Θέλοντας να ξεκινήσω να κατασκευάζω εφαρμογές σε asp.net (απλές και σύνθετες web pages, portals) θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακατώ:

1. Βιβλία-web sites στα οποία θα διαβάσω-κατανοήσω τον μηχανισμό με τον οποίο δουλεύει η ASP.net χωρίς να ξεκινήσω να μαθαίνω C# από την αρχή. Προτείνετε να  ξεκινήσω asp 3.5?
    2. Θα ήθελα να ξεκινήσω να κατασκευάζω "αξιοπρεπή" sites (VS 2005 εκτός κι αν προτείνετε κάτι καλύτερο...) με functionalities αλλά δεν θέλω να ξεκινάω κάθε φορά από μια λευκή web page. Υπάρχει κάποιο template το οποίο να έχει functionality και από το οποίο να μπορώ να ξεκινώ? (π.χ. να έχει έτοιμη την φόρμα επικοινωνίας στην οποία ο επισκέπτης συμπληρώνει όνομα,επίθετο,mail και γράφει το μήνυμά του ενώ ο κώδικας φροντίζει αυτό το μήνυμα να πάει στο κατάλληλο email?) Υπάρχουν τέτοια templates με functionality σε διάφορα σχέδια? Αν ναι από που μπορώ να τα κατεβάσω?
    Κάθε συμβουλή-παρατήρηση είναι χρήσιμη

•  24-09-2008, 21:57 44862 σε απάντηση της 44833

Απ: Template web sites σε ASP.net

Ξεκίνα από το http://www.asp.net/learn/. Θα σου φανούν χρήσιμα τα starter kits & community projects.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  25-09-2008, 12:37 44873 σε απάντηση της 44862

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ, το είχα υπόψη μου το www.asp.net και τα starter kits
    Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να βοηθήσει?
    Υπάρχει κάποια άλλη πηγή απ όπου μπορώ να βρω web site templates? Έχετε κάτι υπόψη σας?
    Ευχαριστώ

•  25-09-2008, 12:47 44874 σε απάντηση της 44873

για δες και το www.freecsstemplates.org Wink
    Dimitris-Ilias Gkanatsios
    Developer Evangelist, Microsoft Hellas

My Blog
    StudentGuru
    Twitter
    Facebook
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems