Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Sharepoint greek spell checking

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kyriakoy. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 08-11-2008, 20:26. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-11-2008, 11:30 46067

Sharepoint greek spell checking

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα για greek spell checking στον rtf editor του sharepoint (στο wiki), για τα text fields γνωρίζω ότι υπάρχει το IEPro7 αλλά για το rtf ?

Ευχαριστώ,

Nikos Κ.
    ALT.NET
  •  07-11-2008, 13:09 46078 σε απάντηση της 46067

Απ: Sharepoint greek spell checking

Αν έχεις εγκατεστημένο Office με ελληνικό Spell Checker στον Server που τρέχει ο MOSS τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το built in Spell Checker του MOSS.

Manos
  •  07-11-2008, 17:09 46095 σε απάντηση της 46078

manosB:
    Αν έχεις εγκατεστημένο Office με ελληνικό Spell Checker στον Server που τρέχει ο MOSS τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το built in Spell Checker του MOSS.

Ευχαριστώ, δεν πήγε το μυαλό μου το θα έπρεπε να εγκατασταθεί Office σε Windows Server. Γενικά δεν μου ακούγεται καλά η εγκατάσταση ενός client σαν το Office στο Server, αλλά αν δουλεύει γιατί όχι.Smile
    Θα ψάξω και θα δω αν γίνεται να εγκατασταθεί μόνο κάποιο τμήμα που αφορά τα proofing tools.

Nikos Κ.
    ALT.NET
  •  07-11-2008, 21:47 46106 σε απάντηση της 46095

Για βάλε πρώτα το ελληνικό Language pack και δοκίμασε έτσι. Έχω ένα server στον οποίο δεν έχω εγκαταστήσει Office καθόλου αλλά το ελληνικό spell checking παίζει. Τώρα, μπορεί κάποια στιγμή να εγκατέστησα μόνο το spell checker και να μην το θυμάμαι. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις ολόκληρο το Office πάντως. Τα proofing tools κυκλοφορούν ξεχωριστά και μπορείς να εγκαταστήσεις όποια από αυτά θέλεις. Αν έχεις ήδη βέβαια κάποια έκδοση του Office, απλά κάνε εγκατάσταση μόνο των proofing tools.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  08-11-2008, 20:26 46119 σε απάντηση της 46095

Ναι τα proofing tools είναι απαραίτητα, απλώς στην περίπτωση μου υπήρχε εγκατεστημένο και το office.Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο αλλά τα proofing σίγουρα
    Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems