Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Χανονται οι τιμες απο το Session

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò AngelsGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος AngelsGR στις 19-12-2008, 09:21. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-12-2008, 16:45 46875

Χανονται οι τιμες απο το Session

στην ιστοσελιδα μου κραταω καποιες τιμες στο session. Οταν κανω τις δοκιμες μου τοπικα ολα ειναι μια χαρα. Οταν την ανεβαζω στον server, τοτε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα χανονται οι τιμες που κραταω στο session!! Πολυ γενικο και αοριστο αυτο που λεω, αλλα δωστε μου καμια κατεθυνση να ψαξω γιατι εχω πελαγωσει....
  •  12-12-2008, 19:37 46876 σε απάντηση της 46875

Απ: Χανονται οι τιμες απο το Session

Πρέπει να γράψεις, τι θέλεις να κάνεις?, και να δείξεις στα παιδιά πως το κάνεις!,
    αλλιώς δεν νομίζω κανείς να μπορέσει να απαντήσει, ή να μαντέψει.

•  12-12-2008, 20:39 46878 σε απάντηση της 46876

Μήπως ο host σου έχει πολύ περιοριστικά όρια και η εφαρμογή σου υπόκειται σε worker process restarts?

Έλεγξε επίσης τι timeout έχεις ορίσει στο session.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  12-12-2008, 23:40 46881 σε απάντηση της 46875

Παρόμοια συμπεριφορά (οχι εντελώς 100%) έχεις όταν στον server και στο application pool που εξυπηρετεί την εφαρμογή σου, έχεις web garden!

Εαν το session είναι in proc τότε εάν το request εξυπηρετηθεί απο το ένα worker process και το αμέσως επόμενο απο το αλλο worker process, για το application σου θα είναι σαν να έχει χάσει τιμές απο το session ή ακόμα πιο περίεργα, να εμφανίζονται παλιές τιμές.

•  15-12-2008, 10:59 46901 σε απάντηση της 46876

gtas:
    Πρέπει να γράψεις, τι θέλεις να κάνεις?, και να δείξεις στα παιδιά πως το κάνεις!,
    αλλιώς δεν νομίζω κανείς να μπορέσει να απαντήσει, ή να μαντέψει.

απο αποψη κωδικα δεν νομιζω πως ειναι κατι σημαντικο. Στο session κραταω την επιλογη της γλωσσας, 0 για ελληνικα, 1 για αγγλικα. Αυτο γινεται σε ενα και μονο σημειο. Αν επιλεξεις αγγλικα και μετα αρχισεις να κινεισαι μεσα στις σελιδες, καποια στιγμη χανεται η επιλογη σου. Το θεμα ειναι πως αυτο δουλευε εδω και πολυ καιρο, αρα απο αποψη κωδικα δεν πιστευω πως ειναι. Εξαλλου δεν γινεται και κατι πολυπλοκο.
  •  15-12-2008, 11:03 46902 σε απάντηση της 46878

Mitsaras:
    Μήπως ο host σου έχει πολύ περιοριστικά όρια και η εφαρμογή σου υπόκειται σε worker process restarts?

Έλεγξε επίσης τι timeout έχεις ορίσει στο session.

αυτο με το worker process restarts δεν γνωριζω τι ειναι.

στο session εχω αυτη την δηλωση

<sessionState mode="InProc" cookieless="false" timeout="3600" />

•  15-12-2008, 11:16 46903 σε απάντηση της 46881

gmil:

Παρόμοια συμπεριφορά (οχι εντελώς 100%) έχεις όταν στον server και στο application pool που εξυπηρετεί την εφαρμογή σου, έχεις web garden!

Εαν το session είναι in proc τότε εάν το request εξυπηρετηθεί απο το ένα worker process και το αμέσως επόμενο απο το αλλο worker process, για το application σου θα είναι σαν να έχει χάσει τιμές απο το session ή ακόμα πιο περίεργα, να εμφανίζονται παλιές τιμές.

το session ηταν inproc, το εσβησα και δεν εχω καθολου δηλωση sessionState τωρα αλλα παλι τα ιδια. Το θεμα ειναι πως η ιστοσελιδα δουλευε μια χαρα για τουλαχιστον 2 μηνες οπου ειχα κανει και τις τελευταιες μου αλλαγες. Τις τελευταιες μερες μου παρουσιασε αυτο το προβλημα.
  •  19-12-2008, 09:21 46995 σε απάντηση της 46903

τελικα μετα απο επικοινωνια που ειχα με την εταιρια που εχω την σελιδα, μου διορθωσαν το προβλημα. Ηταν καποιο δικο τους προβλημα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems