Καλημερα σε ολους,
Δεν εχω κανενα προβλημα και δεν καιγομαι για καμια αμεση απαντηση ωστε να λυσω καποιο, αλλα ειχα ενα προβλημα το ελυσα αλλα εχω κενα και αποριες κυριως θεωρητικες και καλη η πραξη αλλα θελω να ξερω το γιατι για να εχω μια ποιο σωστη και ολοκληρωμενη αντιλειψη των πραγματων.
Οποτε ρωτω ολους που γνωριζουν...
το θεμα μου ηταν το εξης. Διαβαζα ενos αρχειοu τα Bytes τα εκανα convert to base64 και ήθελα να το αποθηκευσω σε μια SQL2008 σε πεδιο τυπου Nvarchar(MAX).
LINQ εδω και λιγο καιρο (2 μηνες) αρχησα να γραφω ωστε να αντικαταστησω σιγα σιγα την συνταξη SQL strings.
εκανα λοιπον 2 διαφορετικους τροπους αποθηκευσης.
1) με εκτελεση SQL string της μορφης
Dim MyFile as string=FunctionToReadandConvertBytestoBase64string
executenonquery("Insert bla bla bla bla bla Field='{0}'", MyFile)
και με τροπο
2)Δημιουργιας αντικειμενων LINQ
DIM MyObjectTable As MyTableName
MyObjectTable.FileField=FunctionToReadandConvertBytestoBase64string
στον μεν λοιπον πρωτο τροπο Ας υποθεσουμε οτι το αρχειο εχει μεγεθος περιπου 1ΜΒ εκανε σε χρονο η αποθηκευση με Insert πολλα δευτερολεπτα μεχρι και Λεπτα!!
ενω με LINQ δεν ξεπερνα ΠΟΤΕ το 1 Δευτερολεπτο ανα MB!!!
και προσπαθω να καταλαβω το Γιατι ακριβως και τι Θεωρεια υπάρχει πισω απο αυτη την τοσο τεραστια διαφορα!????
εκανα μια σχετικη αναζητηση αλλα επιδη το ερωτημα ειναι λιγο θεμα αναπτυξης δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι που με καλυψε.
Θα ηθελα λοιπον να διαβασω και τις δικες αποψεις και να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη για την LINQ ως προς αυτο το θεμα τουλαχιστον!
σας ευχαριστω πολυ
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-